x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ρωσία: Το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί ξένους μισθοφόρους «ως τροφή για τα κανόνια» - 4.845 εξοντώθηκαν κυρίως από ΗΠΑ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Συνολικά, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, τα ρωσικά στρατεύματα εξόντωσαν 4.845 ξένους μισθοφόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τις ευρωπαϊκές χώρες, πρόσθεσε το υπουργείο Άμυνας

Η Ουκρανία ρίχνει στην πρώτη γραμή της μάχης μονάδες επανδρωμένες από ξένους μισθοφόρους σε επιθέσεις κατά των ρωσικών θέσεων, σύμφωνα με μια περίληψη του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

"Ξένοι μισθοφόροι χρησιμοποιούνται από το καθεστώς του Κιέβου ως τροφή για τα... κανόνια. Κανείς από την ουκρανική διοίκηση δεν «χαρίζει» τη ζωή τους. Επομένως, έχουν μόνο μία επιλογή - να δραπετεύσουν από την Ουκρανία ή να πεθάνουν", ανέφερε το τμήμα.
Επιπλέον, οι διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν θεωρούνται υπεύθυνοι για απώλειες μεταξύ μισθοφόρων, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.
Τώρα η ηγεσία της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας έχει αυξήσει τη στρατολόγηση μισθοφόρων στην Ασία, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή.
Το γεγονός αυτό οφείλεται στη διακοπή του επόμενου κύματος επιστράτευσης στη χώρα, καθώς και στην ανάγκη απόκρυψης των καταστροφικών απωλειών του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, διευκρίνισε επιπλέον το προαναφερθέν υπουργείο.
Διευκρινίζεται ότι ενεργές στρατολογήσεις γίνονται επίσης στην Αργεντινή, τη Βραζιλία , το Αφγανιστάν, το Ιράκ και σε περιοχές της Συρίας που ελέγχονται από τις ΗΠΑ.

«Λόγω του μειούμενου ενδιαφέροντος στην Πολωνία, τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι δραστηριότητες στρατολόγησης έχουν ενταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά με τη βοήθεια κυρίως της CIA και των ελεγχόμενων ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών Academy, Cubic και Dyn Corporation», αναφέρει η περίληψη.
Συνολικά, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, τα ρωσικά στρατεύματα εξόντωσαν 4.845 ξένους μισθοφόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τις ευρωπαϊκές χώρες, πρόσθεσε το υπουργείο Άμυνας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software