ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΙΣΜΑ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ – ΣΤΗ ΜΕΘ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου τρεις ημέρες πριν γεννήσει.

Ο θάνατός της έγινε γνωστός από την ανάρτηση της δημοσιογράφου, Ελένη Σπανοπούλου στο Facebook.

 
Η Ελένη Σπανοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.
 
Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».
 
 «Από χθες θρηνώ βουβά μέσα μου για την συναδέλφισσα Ισμα Τουλάτου που έφυγε τόσο νέα από την ζωή. Θα ήθελα να αναρτήσω μια φωτογραφία που την είχα τραβήξει κάποτε στην Μιχαλακοπούλου ενώ συζητούσε με τον Nikos Bakounakis, όμως δεν θα το κάνω, διότι εκείνη δεν θα το ήθελε. Δεν γνώρισα ποτέ την μητέρα της αλλά πάντα θα την ευχαριστώ που χωρίς να με ξέρει με σκεφτόταν στέλνοντάς μου (μέσω της Ισμας) κουλουράκια και πίτες που η ίδια έφτιαχνε. Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτ’ άλλο από το να την συλλυπηθώ για την τεράστια απώλειά της» έγραψε στο δικό του «αντίο» ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζουμπουλάκης.
 
«Δε γίνεται, θα υπάρχει κάπου μια μικρή δικαιοσύνη να εξηγεί. Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος…” Πως να την αποχαιρετίσεις, στο αδόκητο; Έτσι, απλά; Αντίο, γλυκιά Ίσμα…; Δεν φτάνει να χωρέσει πουθενά η “μικρή δικαιοσύνη” του ποιητή Αντώνη Φωστιέρη, για τη δική μας Ίσμα Τουλάτου» έγραψε ο συνάδελοφης της 49χρονης δημοσιογράφου, Παύλος Αγιαννίδης.

Η Ισμα Τουλάτου, με σπουδές Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Μουσικής, έφυγε από τη ζωή, ενώ τα αίτια θανάτου της διερευνώνται.

Μένει η εικόνα της την εποχή που ο ΔΟΛ φιλοξενούσε συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, αλλά και στη δύσκολη περίοδο του 2017.

Ηταν επί χρόνια η δημοσιογράφος του «Βήματος» που μετέφερε τον λόγο των σημαντικότερων αρχιμουσικών και χορογράφων της εποχής μας – όπως του Ρικάρντο Μούτι ή του Γίρζι Κίλιαν -, τις εξελίξεις από τον χώρο της σύγχρονης όπερας και της κλασικής μουσικής

TAGS: