Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

0
0
0
s2smodern

Ο Τούρκος πρόεδρος ήταν ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί Από πλευράς του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τουρκίας και τόνισε ότι προσβλέπει στην επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την σημερινή μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας.

Από πλευράς του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τουρκίας και τόνισε ότι προσβλέπει στην επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων στη βάση του σεβασμού του διεθνούς Δικαίου και σε έναν ειλικρινή διάλογο, επωφελή και για τους δύο λαούς. Απλός κοσμος, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλα και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος καταφθάνουν στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας για να πανηγυρίσουν με τον πρόεδρο και νεο πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτακη την μεγάλη νίκη της δεξιάς παράταξης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Μια νίκη που οφείλεται στην στρατηγική και την πολιτική που ακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα τελευταία χρονια.

Ερντογάν, Μητσοτάκης, Συχγαρητήρια, Τηλέφωνο