Γράφτηκε στις .

Ανοίγει γραφείο «Τούρκων Δυτικής Θράκης»

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter, στην σημαντικότερη πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας στις Βρυξέλλες το @EuroBrussels, αναρτήθηκε ανακήρυξη για θέση συντονιστή γραφείου σπο την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» προκειμένου να στελεχώσει το γραφείο της για lobbying στην καρδιά της ΕΕ.

Πρόκειται για σχέδιο επηρεασμού της ΕΕ και των θεσμικών οργάνων της για την περιοχή της Δυτικής Θράκης, για την οποία όπως φαίνεται οι Τούρκοι έχουν σχέδια τα οποία οφείλουμε να προσέξουμε πάρα πολύ το επόμενο διάστημα, μετά και το μπαράζ δηλώσεων με δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των «Τούρκων», όπως αποκαλούνται οι ίδιοι, μουσουλμάνων, θέλοντας να παραβλέψουν εντελώς τους Ρομά και τους Πομάκους. Με επιστολή του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πομάκων Ξάνθης και η πρόεδρός του Εμινέ Μπορουτζή διαχωρίζουν την θέση του τονίζοντας ότι οι απόψεις του ΚΙΕΦ δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των συνιστωσών της μειονότητας.

Οφείλουμε ως έθνος αλλά και η ελληνική πολιτεία να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να ακυρώσουμε τα σχέδια της Τουρκίας, στην άκρως ευαίσθητη αυτή περιοχή της Θράκης μας.

Θράκη, Προκλήσεις, Τούρκοι, Γραφείο