ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ» ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

_1.jpg
0
0
0
s2smodern

«ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Με το… σύνηθη τρόπο – λευκός φάκελος σχεδόν πεταμένος στην εξώπορτα των γραφείων της εφημερίδας μας με την ένδειξη «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» - λάβαμε την κάτωθι προκήρυξη της οργάνωσης «Πατριωτικό Αντάρτικο», την οποία και δημοσιεύουμε, όπως έχουμε δημοσιογραφικό καθήκον, αυτούσια:

«ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,

29-6-2019

Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες, στέλνουμε στην εφημερίδα σας, το πιο κάτω κείμενό μας για να δημοσιευτεί, αναλαμβάνοντας απόλυτα την ευθύνη για τα γραφόμενα σ’ αυτό. Σας παρακαλούμε, να το δημοσιεύσετε αυτούσιο, ή σε άλλη περίπτωση να μην το δημοσιεύσετε καθόλου. Στο κείμενό μας, με ημερομηνία 1-9-2018, προβλέψαμε τα ακόλουθα για τα θέματα Ελλάδας – Τουρκίας:

«Η Θράκη κινδυνεύει με άμεσο εκτουρκισμό, ενώ η Κύπρος σχεδιάζεται να διχοτομηθεί με ένα νέο σχέδιο τύπου Ανάν. Το Αιγαίο ήδη σε μεγάλο βαθμό έχει περάσει αθόρυβα στη δικαιοδοσία της Τουρκίας, ενώ ο πρωθυπουργός των εθνομηδενιστών Τσίπρας έκανε λόγο αδιάντροπα για ανάγκη αλλαγής συνόρων με την Αλβανία». Έκτοτε, και αμέσως μετά την προδοσία του Μακεδονικού από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το κέντρο βάρους της προδοσίας πέρασε ανατολικότερα, στα σύνορα με την Τουρκία. Οι Συριζαίοι εθνομηδενιστές, αχόρταγοι στην εθνοπροδοσία και το ανθελληνικό τους μένος, έβαλαν αδιάντροπα στην ατζέντα του ξεπουλήματος όλο το εύρος των ελληνοτουρκικών θεμάτων και διαφορών.

Ο ίδιος ο εθνομηδενιστής πρωθυπουργός Τσίπρας δεν δίστασε να ομολογήσει δημόσια πως στόχος του είναι νέα «συμφωνία των Πρεσπών», αυτή τη φορά με την Τουρκία. Υπονοώντας πως όπως ακριβώς παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας σε ένα αλλότριο κατασκευασμένο έθνος, με τον ίδιο τρόπο σκοπεύει να παραδώσει και τη ζώνη Αιγαίου – Κύπρου στον τουρκικό ζωτικό χώρο. Είδαμε έτσι τον τελευταίο καιρό μια κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στην τόσο κρίσιμη εθνικά περιοχή των Δωδεκανήσων – Καστελλόριζου – κυπριακής ΑΟΖ. Οι Τούρκοι, αδιαφορώντας για το διεθνές δίκαιο και παίρνοντας θάρρος από την ευρωπαϊκή αδιαφορία εφόσον οι Ευρωπαίοι δήλωσαν πως δεν θα παρέμβουν σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύγκρουση, έβγαλαν έξω το ερευνητικοί πλοίο «Yavuz», όχι βέβαια για να πραγματοποιήσουν γεωτρήσεις σ’ αυτή τη φάση, αλλά για να κάνουν επίδειξη δύναμης έναντι της Ελλάδας, της Κύπρου και του κόσμου. Να δείξουν ποιος είναι στην πραγματικότητα το «αφεντικό» στον χώρο της Αν. Μεσογείου.

Να δείξουν πως ο Ελληνισμός συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο, αφού σε Αθήνα και Λευκωσία όχι απλά δεν αντιδρούν δυναμικά στις προκλήσεις, αλλά είναι διαθέσιμοι για νέες προδοσίες και υποχωρήσεις. Αυτή όμως η έλλειψη αντίδρασης και η αναδίπλωση Αθήνας και Λευκωσίας, είναι το πιο επικίνδυνο στην υπόθεσή μας. Κι αυτό, γιατί η στάση Ελλήνων και Κυπρίων «ιθυνόντων» απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα δημιουργεί τις προϋποθέσεις πλήρους γεωστρατηγικής κυριαρχίας της Άγκυρας στον νευραλγικό χώρο της Αν. Μεσογείου, νέο 1974 και διάσπαση της κοινής ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου. Αν δει ο οποισδήποτε λογικός άνθρωπος προσεκτικότερα, θα κατανοήσει πως οι κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού πλοίου «Yavuz», κινήσεις χειρουργικές, σηματοδοτούν την αποκοπή της ΑΟΖ της Ελλάδος από εκείνη της Κύπρου. Με δυο λόγια, απομονώνουν την Κύπρο από την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθιστώντας την στο διηνεκές άθυρμα της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας. Όμως η Τουρκία, με τις «νέες Πρέσπες» που προετοίμασε ο Τσίπρας για τα Ελληνοτουρκικά, αποκτά και ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα. Πέρα από την Κύπρο, που έτσι κι αλλιώς από το 1974 βρίσκεται υπό τουρκική ομηρεία, πατάει πόδι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, σε νήσους μεγάλης γεωπολιτικής αξίας διαχρονικά για το Ελληνικό έθνος, όπως η Ρόδος ή η Κως.

Πιθανή στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας σ’ αυτά τα νησιά, ή άλλου είδους προβοκάτσια, θα αποτελέσει για τον Ελληνισμό ασύλληπτη τραγωδία, του μεγέθους ενός «1922» ή ενός «1974». Εμείς, σαν Έλληνες Πατριώτες του «Π.Α.», προειδοποιούμε πως αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση σε Αν. Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο, σε βάθος μίας μόνο γενιάς, δηλαδή χοντρικά ως το 2045, η Τουρκία θα έχει οικοδομήσει σχεδόν αναίμακτα μια άτυπη Οθωμανική κυριαρχία στην περιοχή. Η Ελλάδα, όπως και η Κϋπρος άλλωστε, δεν μέλλουν να εξαφανιστούν μέσα σε μια ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ούτε στο πλαίσιο μιας σχεδιαζόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Υπό τις παρούσες συνθήκες αφύπνισης του πατριωτικού αισθήματος, απ’ την Αμερική του Τραμπ ως την Ευρώπη των Σαλβίνι – Λεπέν – Όρμπαν, η τύχη του συνολικότερου Ελληνισμού θα είναι η αφομοίωσή του μέσα στο αναδυόμενο Οθωμανικό έθνος και η μετατροπή Ελλάδας και Κύπρου σε απλές επαρχίες μίας «μεγάλης Τουρκίας». Ας όψονται γι’ αυτή την κατάσταση οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, αλλά και οι Κύπριοι πολιτικοί, οι οποίοι γνωρίζοντας πόσο ευάλωτο είναι το νησί υποχωρούν στα πάντα έναντι της Άγκυρας, ακόμη και στις πιο τρελές τουρκικές απαιτήσεις. Αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 7-7-2019 στην Ελλάδα.

Η πολύ πιθανή σταθεροποίηση του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση και σε σχετικά υψηλό εκλογικό ποσοστό, θα φανερώσει πως υπάρχουν στην Ελλάδα πάρα πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παραδώσουν εθνική κυριαρχία και το ίδιο το μέλλον του Ελληνικού έθνους στην ηγεμονία της Άγκυρας, βουτηγμένοι ως τον λαιμό στη νοοτροπία του αρρωστημένου εθνομηδενισμού μιας παγκόσμιας τάξης αριστερών σχεδιασμών. Κανένας δεν αντιδρά έμπρακτα και δυναμικά στην Ελλάδα στους σχεδιασμούς αυτούς, πέραν του «Π.Α.». Μόνο οι Έλληνες Πατριώτες αντέδρασαν στην πράξη, και όχι στα λόγια, στο υπό ανέγερση τότε τζαμί, τιμωρώντας τον ΣΥΡΙΖΑ με το χτύπημα των γραφείων του στη Σαλαμίνα. Όπως πάλι, μόνο οι Έλληνες Πατριώτες απάντησαν στην εν ψυχρώ δολοφονία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους Αλβανούς κατσαπλιάδες, ισοπεδώνοντας το αλβανικό τουριστικό γραφείο στον σταθμό Λαρίσης της Αθήνας. Το «Π.Α.» αντιπροσωπεύει τη φυσική αντίδραση του Ελληνικού έθνους κατά του γενικού ξεπουλήματος και δεν αντιδρά μόνο φιλολογικά και υποκριτικά στα τεκταινόμενα, όπως κάνουν ύποπτοι κύκλοι που «αστυνομεύουν ψηλά» ως υποτιθέμενη Ομάδα. Η Ελληνική απάντηση στις τουρκικές αυτές προκλήσεις, ήταν άμεση. Στη Θεσσαλονίκη, την προδομένη «συμπρωτεύουσα» του Ελληνισμού, Έλληνες Πατριώτες πραγματοποίησαν εμπρηστικές επιθέσεις κατά δύο τουρκικών διπλωματικών αυτοκινήτων, στις 10-6-2019, τα ξημερώματα.

Οι Πατριώτες αυτοί, με αυταπάρνηση και γενναιότητα, χτύπησαν με διαφορά δέκα περίπου λεπτών πρώτα ένα τουρκικό διπλωματικό αυτοκίνητο κοντά στην παραλία της πόλης και αμέσως μετά ένα ακόμα τουρκικό σταθμευμένο όχημα πλάι στη λεωφόρο Αλεξάνδρου. Οι ενέργειες αυτές ήταν ικανοποιητικά αποτελεσματικές, αφού τα τουρκικά αμάξια κάηκαν ολοσχερώς.

ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ! ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΑΦΥΠΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!».

Στις 10 Ιουνίου δύο εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη σε αυτοκίνητα Τούρκων διπλωματών, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς δύο οχήματα. Οι δυο εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο οχήματα που φέρουν πινακίδες τουρκικής διπλωματικής αντιπροσωπείας σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις φωτιές που προκλήθηκαν υπέστησαν ζημιές και παρακείμενα αυτοκίνητα. Όπως έγινε γνωστό, στην πρώτη περίπτωση ξέσπασε φωτιά, γύρω στις 4.45 το πρωί, σε σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Χάλκης, κοντά στην νέα παραλία της πόλης, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς. Φθορές προκλήθηκαν από την ίδια φωτιά σε τουλάχιστον δύο ακόμη οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο ίδιο σημείο. Δέκα λεπτά αργότερα, εκδηλώθηκε δεύτερη εμπρηστική ενέργεια, στη συμβολή των οδών Καλλιδοπούλου και Σουλιώτη, σε σταθμευμένο όχημα, το οποίο κάηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε σε δύο παρακείμενα αυτοκίνητα που υπέστησαν σημαντικές ζημιές.

Ετικέτες: Τούρκοι Εμπρησμός Αυτοκίνητα Πράκτορες Ανάληψη Προκήρυξη Αντάρτικοe-genius.gr ...intelligent web software