x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εκλογές τέλος και ανώμαλη προσγείωση! Ο Σκυλακάκης προαναγγέλλει το τέλος των επιδοτήσεων στο ρεύμα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί το «δόγμα του σοκ» στις πρώτες ώρες της ζωής της, όταν ακόμη το αποτέλεσμα είναι «ζεστό» και όλοι ασχολούνται ξανά…με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη έγινε γνωστή η αλλαγή προς το δυσμενέστερο για τη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών . Όμως δεν είνα μόνο αυτό.

Το τέλος των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος προαναγγέλλει εμμέσως ο νέος υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης δείχνοντας πως η κυβέρνηση μπαίνει με άγριες διαθέσεις στη δεύτερη τετραετία. Συγκεκριμένα, ο κ. Σκυλακάκης ουσιαστικά προδιαγράφει το τέλος του καθεστώτος των επιδοτήσεων. Όλα αυτά με δύο αναφορές που προϊδεάζουν για το τι ακριβώς πρέπει να περιμένουν οι πολίτες τη νέα αυτή τετραετία. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Σκυλακάκης: «Θέλω να ελπίζω πως δεν θα απαιτηθεί νέα δημοσιονομική στήριξη στον τομέα της ενέργειας». Δεν έμεινε όμως εκεί αφού έκανε και μία δεύτερη αναφορά που έχει να κάνει με μία από τις προτεραιότητες της νέας πολιτικής ηγεσίας.

«Θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δούμε το νέο τρόπο λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας», υπογράμμισε σε ένα υπονοούμενο για το πλαφόν στη χονδρεμπορική αγορά και το τέλος των επιδοτήσεων των λογαριασμών ρεύματος. Πάντως, ο κ. Σκυλακάκης δεν έκανε καμία αναφορά στα τιμολόγια του Ιουλίου ούτε στο αν θα δοθούν ενισχύσεις.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software