Γράφτηκε στις .

Σκληρή ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου για τον Καρατζαφέρη: "Ακόμα μία πικρή δικαίωση"

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ολόκληρη η ανακοίνωση όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Μετώπου:

"Η στάση του Καρατζαφέρη, απολύτως αναμενόμενη για όποιον γνώριζε αλλά και η άρνηση προσώπων και φορέων, αρχικά ανεξήγητη να συμπράξουν σε ένα σχήμα, πείθει πλέον και τον πλέον κακόπιστο ότι η σχέση εξάρτησης και συναλλαγής με το σύστημα είναι δεδομένη και κυρίαρχη στον λεγόμενο "πατριωτικό" χώρο. Ο Καρατζαφέρης και οι κατά καιρούς συνομιλητές του, οι οπαδοί του, τα στελέχη του καθώς και τα διάφορα μορφώματα που ξεπήδησαν από το πουθενά με έντονη την προέλευση τους από τη Νέα Δημοκρατία, δεν έπρεπε να αποτελούν μέρος των προσπαθειών ενότητας αφού είναι κύριοι εκφραστές του προβλήματος.

Οι εμφανιζόμενοι κήρυκες της "ενότητας" που δήθεν αποτελεί μέγα λαϊκό αίτημα, πρόσωπα που εμφανίζονται ως παράγοντες χωρίς να έχουν προσφέρει κανένα ουσιαστικό έργο, ας αναλογιστούν έστω και τώρα για ποιους λόγους είναι προϋπόθεση η καθαρή πορεία προσώπων και ομάδων καθώς και την αξία της ιδεολογίας. Αλλιώς, θα κατρακυλάνε και μαζί τους θα αδυνατεί να αναπνεύσει ο εθνικός χώρος που δεν χρειάζεται ενδιάμεσους, φωτισμένους στην μέση ηλικία, "αναγνωρίσιμους" και κάθε άλλη μορφή που ύποπτα προσέρχεται σε συζητήσεις με μοναδικό σκοπό τον αποπροσανατολισμό και την χειραγώγηση.

Το Εθνικό Μέτωπο έχει πειστεί πλέον από όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, ότι η πατρίδα δεν χρειάζεται για να σωθεί ματαιόδοξους πολιτευτές αλλά αποφασισμένους Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα απόρριψης του σαθρού κατεστημένου και αναγέννησης σύμφωνα με τις αρχές του εθνικισμού".

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι αυτή που χρησιμοποιήθηκε στην ανακοίνωση και δεν αποτελεί δικιά μας επιλογή.

Ανακοίνωση, Καρατζαφέρης, Εθνικό Μέτωπο, Στάση