«Ο Τσίπρας δεν αμφισβητείται προς το παρόν», δηλώνει ο Ευάγγελος Αποστολάκης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατρακυλήσει στο 17% αλλά εξακολουθεί να αποτελεί θέμα για όλα τα μέσα ενημέρωσης, λες και η χώρα και οι πολίτες της δεν έχουν προβλήματα. Την λύση των οποίων εμπιστεύθηκαν με το εκκωφαντικό 40% στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι΄ αυτό και είναι πλέον αξιοπερίεργη η εμμονή στο τι θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι θέμα που λογικά θα πρέπει να απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιον θα έχουν αρχηγό θα το αποφασίσουν όσοι συμμετέχουν στις κομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και αποτελεί θέμα για την πολιτική ειδησεογραφία αλλά για να χρησιμοποιήσουμε και την κυβερνητική φρασεολογία «δεν ασχολούνται οι πολίτες» με το τι θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εμμονή στο θέμα ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα καταντά πλέον αστεία…

 

Η εμμονή για το «τι θα γίνει με τον Τσίπρα» είναι το αγαπημένο θέμα των τηλεοράσεων και αυτό φάνηκε και στο πρωϊνό πάνελ του ΣΚΑΙ, στο οποίο συμμετείχε και ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.
«Το αποτέλεσμα των εκλογών άφησε μια αίσθηση πίκρας στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενε κανείς», είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, τονίζοντας πως ήταν πολύ μικρό το χρονικό περιθώριο ανάμεσα στις πρώτες και τις δεύτερες κάλπες ώστε να γίνει οποιαδήποτε ανατροπή.

Αναφορικά με τις εσωκομματικής εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για το αν θα είναι ικανή αντιπολίτευση είπε: «Το μεγάλο ζήτημα είναι να εντοπιστούν τα προβλήματα, να μπει σε νέα βάση όλη η υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπολίτευση πρέπει να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική, γιατί η χώρα κυβερνάται πολύ καλύτερα όταν υπάρχει μια ουσιαστική αντιπολίτευση. Εκτιμώ ότι όλα θα γίνουν γρήγορα στον ΣΥΡΙΖΑ, ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες, δεν έχει νόημα αν δεν τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες».

 

Στη συνέχεια ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Είναι σαφές ότι δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας προς το παρόν. Θα συγκληθούν τα όργανα και θα δούμε τι θα προκύψει».

Σε ερώτηση αν υπάρχουν εναλλακτικές απάντησε: «Όταν κινείσαι στο πλαίσιο της δημοκρατίας, εναλλακτικές θα πρέπει να υπάρχουν, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο».

 

Και συμπλήρωσε: «Η άποψή μου είναι ότι το όριο πρέπει να είναι η επόμενη αναμέτρηση. Στις αυτοδιοικητικες εκλογές πρέπει να σταθούμε με αξιοπρέπεια, εκτιμώ ότι μέχρι τότε πρέπει να έχουν κλείσει τα θέματα και να έχει αρχίσει να φαίνεται η επόμενη ημέρα».

 
TAGS: