Οριστικό: Συλλαλητήριο στην Πάτρα στις 4 Μαρτίου για τη Μακεδονία

28058369_10215125360784398_3753543924584061896_n.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Αίτηση άδειας στο δήμο Πατρέων για τη διεξαγωγή συλλαλητηρίου ενάντια στη χρήση του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια κατέθεσαν τη Δευτέρα εκπροσωποι οργανώσεων που δηλώνουν υπεύθυνοι για τη διοργάνωσή του στην Πάτρα στις 2 το μεσημέρι της 4ης Μαρτίου 2018 επί της πλατείας Γεωργίου.

Την ανακοίνωση που είναι γραμμένη με πολυτονικό σύστημα την υπογράφουν ο γιατρός Γεώργιος Αθανασόπουλος και ο Ιωάννης Παναγιωτακόπουλος.

«Εν μέσω προσπαθειών αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με το πολλοστό σκάνδαλο διαφθοράς της πολιτικώς γηρασμένης κομματικής αριστοκρατίας της Μακεδονίας σε ξένη κυβέρνηση, απλοί, δημοκρατικοί, ακομμάτιστοι και μη ακραίοι πολίτες κατέθεσαν στις 12/2 επισήμως αίτηση αδείας στον Δήμο Πατρέων για τη διεξαγωγή του μεγαλειώδους - ως αναμένεται - Συλλαλητηρίου κατά της χρήσεως του όρου "Μακεδονία", απο τους γείτονες, σε οποιαδήποτε γλώσσα ή μορφη, καθώς και παραγώγων του, που θα διοργανωθεί την Κυριακή 4η Μαρτίου τρέχοντος και ώρα 14.00 στην κεντρική πλατεία Βασ. Γεωργίου Α', από τον κόσμο των ίδιων ομάδων που διοργάνωσαν τα ιστορικά Συλλαλητήρια της 21η Ιανουαρίου και 4ης Φεβρουαρίου τρέχοντος, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα», γράφουν χαρακτηριστικά. 

Το συλλαλητήριο στηρίζουν:

Παμμακεδονική Ένωση Θεσσαλονίκης, Παμμεκδονική Ένωση ΗΠΑ, Παμμακεδονική Ένωση Μελβούρνης και Βικτωρίας, "Australian Instityte of Macedonian Studies" όπως αυτές εκπροσωπούνται στην Ελλάδα, και οι δεκάδες πρωτοβάθμιες οργανώσεις και φορείς που οι ως άνω περιλαμβάνουν. Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνος Ελλάδας - Αυστραλίας, Επιτροπή Ενημερώσεως επί Εθνικών Θεμάτων (ιδρυθείσα εκ του πρώτου Προέδρου της Δημοκρατίας μεταπολιτευτικώς, κ.ου Μ.Δ. Στασινόπουλου).

Ετικέτες: Μακεδονία Συλλαλητήριο Πάτρα Οριστικό