x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ανασύνταξη των Ουκρανών και δηλώσεις Ζελένσκι περί «τρομοκρατικού χτυπήματος» στη Ζαπορίσια

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε σήμερα ότι οι ουκρανικές δυνάμεις περιορίζουν την δραστηριότητά τους στην πρώτη γραμμή του μετώπου και ανασυντάσσονται, ωστόσο έχουν ακόμα τη δυνατότητα για επιθετικές ενέργειες.

 

Η Ρωσία δεν βλέπει την ανάγκη να στρατολογήσει περισσότερους εθελοντές για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της στην Ουκρανία, φέρεται να δήλωσε ο Σοϊγκού σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι κατά μέσο όρο 1.336 στρατιώτες υπογράφουν κάθε μέρα συμβόλαια για να ενταχθούν στις δυνάμεις του στρατού, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «ψέμα» τις δηλώσεις του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία προετοιμάζει «τρομοκρατική επίθεση» που θα περιλαμβάνει διαρροή ραδιενέργειας από τον κατεχόμενο από τις ρωσικές δυνάμεις πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στην νότια Ουκρανία.

«Είναι ένα καινούργιο ψέμα. Μόλις είχαμε επαφή με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας», ο διευθυντής του οποίου, ο Ραφαέλ Γκρόσι, επισκέφθηκε την περασμέμνη εβδομάδα τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, δήλωσε τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

 

«Οι υπηρεσίες μας έλαβαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία εξετάζει το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, μία επίθεση με εκπομπή ραδιενέργειας. Τα έχουν όλα ετοιμάσει με αυτόν τον στόχο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας στο Telegram.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software