x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Πούτιν μιλά για αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε σήμερα σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από την ρωσική κρατική τηλεόραση ότι η Μόσχα βλέπει «νηνεμία» στην ουκρανική αντεπίθεση και ότι το Κίεβο έχει υποστεί σοβαρές απώλειες στις επιθέσεις στο νότο.

 

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι αν και η Ουκρανία έχει διατηρήσει τις επιθετικές της δυνατότητες, το Κίεβο έχει ήδη αντιληφθεί ότι η αντεπίθεση του δεν έχει «καμία πιθανότητα».

Το Κίεβο αναφέρει “μερική επιτυχία” στις μάχες στο νότιο τμήμα της χώρας

 

Οι ουκρανικές δυνάμεις ενισχύουν τις θέσεις στις οποίες έχουν φθάσει σε περιοχές της νότιας γραμμής του μετώπου αφού σημείωσαν «μερική επιτυχία» στην μάχη κατά των ρωσικών δυνάμεων, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του στρατού.

Οι ουκρανικές δυνάμεις προχωρούν σε επιχειρήσεις επίθεσης στην κατεύθυνση των κατεχόμενων από τη Ρωσία πόλεων της Μελιτόπολης και του Μπερντιάνσκ στην περιοχή της Ζαπορίζια, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων Αντρίι Κόβαλεφ, απαριθμώντας τα ονόματα χωριών στο νότιο τμήμα της χώρας.

 

«Είχαν μερική επιτυχία στις κατευθύνσεις της Νοβοντανιλίβκα –Ρομπότινε, Μάλα Τοκμάτσκα – Βερμπόβε, Βίλνε Πόλε – Μακαρίβκα, ενισχύουν τα σύνορα που έχουν εξασφαλίσει», δήλωσε ο ίδιος σήμερα σύμφωνα με το Κέντρο Τύπου του ουκρανικού Στρατού.

Η Ουκρανία μάχεται επίσης για να συγκρατήσει την προέλαση ρωσικών στρατευμάτων στα ανατολικά, με «ιδιαίτερα σφοδρές συγκρούσεις» να λαμβάνουν χώρα κοντά στο Λιμάν στην περιοχή Ντονέτσκ, δήλωσε ο ίδιος.

 
 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software