x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Έδιωξαν δια της βίας από τη συγκέντρωση της ΝΔ κοπέλα που επέζησε από τα Τέμπη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ντρέπεται και η ντροπή! Η Ευδοκία ,μία κοπέλα που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών, πήγε στη συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Μόλις έγινε αντιληπτή εκδιώχθηκε με βία από τη συγκέντρωση…Δεν πρόλαβε να διαμαρτυρηθεί. Φαίνεται ότι το βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πονάει» τη ΝΔ. Αλλά αυτό είναι τελείως αδιάφορο.

 

Ο πόνος των συγγενών και των παιδιών όπως η Ευδοκία ενδιαφέρει. Οι της ΝΔ από Δευτέρα θα κυκλοφορούν με τις λιμουζίνες όχι με τον ΟΣΕ… Η Ευδοκία Τσαγκλή, είναι μια εκ των επιβατών του τρίτου βαγονιού του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκητην Τετάρτη 21/6, όπου πραγματοποίησε συγκέντρωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν να τον κοιτάξω στα μάτια. Και με βγάλανε σηκωτή! Με κουβαλήσανε, κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα. Και με βγάλανε έξω! Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε, αυτοί είστε Νέα Δημοκρατία», όπως αναφέρει η Ευδοκία Τσαγκλή.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software