Ποιος λέει αλήθεια για το πρόγραμμα της ΝΔ; Ο κ.Μητσοτάκης ή ο κ.Σκυλακάκης;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Η κρυφή ατζέντα της ΝΔ κάθε μέρα αποκαλύπτεται», «το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη είναι να βγει και να πει στον ελληνικό λαό: “Συγγνώμη, σας εξαπάτησα”», τονίζει ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Διονύσης Τεμπονέρας, για τις προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ. Αναλυτικά ο κ. Τεμπονέρας αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα σταθερότητας. Ο κ. Σκυλακάκης χθες, αφού τον διέψευσε και δήλωσε ότι δεν είναι ενταγμένες, μετά προσπάθησε ανεπιτυχώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το ίδιο έκανε και ο κ. Πλεύρης σήμερα για τις δήθεν 10.000 προσλήψεις στην Υγεία, που τελικά θα είναι απλά αντικαταστάσεις όσων συνταξιοδοτούνται, με το ΕΣΥ να παραμένει χωρίς ενίσχυση. Το ερώτημα είναι απλό: Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα; Αν λέει ψέματα ο κ. Σκυλακάκης, τότε η ΝΔ πρέπει να τον αποδοκιμάσει και να τον αποσύρει από τα ψηφοδέλτιά της. Δεν θα το κάνει όμως, γιατί είπε την αλήθεια. Το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη είναι να βγει και να πει στον ελληνικό λαό:

“Συγγνώμη, σας εξαπάτησα”. Η κρυφή ατζέντα της ΝΔ κάθε μέρα αποκαλύπτεται. Η ψήφος του ελληνικού λαού όμως δεν είναι λευκή επιταγή».

TAGS: