x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ντοκουμέντα για το ναυάγιο της Πύλου! Τι δεν έκανε η Ελλάδα και που φταίει η Ευρώπη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ναυάγιο 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου…Εκατοντάδες νεκροί, η δεύτερη μεγαλύτερη τραγωδία στη Μεσόγειο με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες… Η Ελλάδα σε δύσκολη θέση…Ας μιλήσουμε με πραγματικά στοιχεία. Με έγγραφα, αποφάσεις της ΕΕ, «ονόματα και διευθύνσεις» για το ποιοι ευθύνονται σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μόνο ένας μπορεί να μας τα πει κι αυτός είναι ο κ.Νότης Μαριάς, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος και πρώην ευρωβουλευτής. Η τελευταία ιδιότητα είναι και η πιο χρήσιμη και στην περίπτωση του ναυαγίου…

 

Ο πάντα μελετημένος Νότης Μαριάς ήρθε στο στούντιο του militaire channel με ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν όχι με γενικότητες αλλά με τεκμηριωμένα στοιχεία τι ΔΕΝ απαίτησε και ΔΕΝ έκανε η Ελλάδα, τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είχε κάνει η Ευρώπη που διατηρεί ναυτική δύναμη ανοιχτά της Λιβύης, πως ΔΕΝ λειτούργησε η FRONTEX , πως πάει να εκμεταλλευθεί την κατάσταση η Τουρκία και πως κινδυνεύει μετά απ΄  όλα αυτά η χώρα μας να βρεθεί και κατηγορούμενη!

Ο κ.Μαριάς μιλά για το μέγα θέμα του μεταναστευτικού και απευθυνόμενος προς τους Ευρωπαίους υποκριτές προτείνει μια λύση που ήδη εφαρμόζεται: «Κάντο όπως και με τους Ουκρανούς πρόσφυγες» είναι η πρόταση του.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software