Η ΓΙΑΝΝΑ ΖΩΡΖΟΥ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ: «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ 3ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ»!!!

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα μεγάλο θαύμα, στο Φως!!!

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Με συγκλονίζει και με συγκινεί η αγάπη του ποιμνίου για τον π. Δημήτριο Λουπασάκη και την ευλογημένη συνοδεία του. Παρ’ ότι έχει μήνες που «απουσιάζει» (όχι με την θέλησή του) από τους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού, δεκάδες… χιλιάδες άνθρωποι τον αναζητούν και επιθυμούν την επιστροφή του.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μιλούν με αγάπη, σεβασμό, και στις συνειδήσεις πολλών είναι άγιος τού Θεού. Ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι, πλούσιοι και άποροι, επώνυμοι και ανώνυμοι… τον αναζητούν με αγωνία και ελπίδα ότι θα ανοίξει ο δρόμος τής επιστροφής του!!!
Τώρα στα Χανιά που βρίσκεται, είναι η πατρίδα του, ιερουργεί στον Άγιο Ματθαίο, στην Εκκλησιαστική Σχολή Χανίων, όπου προσέρχονται πολλοί ευσεβείς Χριστιανοί στις Θείες Ακολουθίες και στις Παρακλήσεις. (Νέα κυρίως παιδιά, που αναπαύονται κοντά του, παρ’ ότι έχει σταματήσει να Σταυρώνει με τον Τίμιο Σταυρό)!
Έλαβα στο viber μία «επιστολή» που με συγκίνησε: «Καλησπέρα σας. Σας έχω ακούσει να μιλάτε για τον πατέρα Δημήτριο. Είναι πολύ ευχάριστο διότι δείχνετε ότι σας αρέσει να μεταδίδετε την αλήθεια!!! Σας έστειλα, το σχετικό με τον πατέρα Δημήτριο (Λουπασάκη) και τον Τίμιο Σταυρό.

Πρόσφατα αναρτήθηκε στα κοινωνικά μέσα. Όσο περνά από τις δυνάμεις σας συνεχίστε να κάνετε την διαφορά!!! ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

Με εκτίμηση
Νικήτας Μαρκόπουλος».

Και ο Νικήτας Μαρκόπουλος «παραθέτει», «παραπέμπει» στο θαύμα τού Τιμίου Σταυρού που αναφέρει… πιο πάνω (www.diaforetiko.gr).

«Τρίχρονο παιδάκι με λευχαιμία σώθηκε χάρη στον Τίμιο Σταυρό  - O «ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ». Ένα τρίχρονο αγοράκι διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και σώθηκε χάρη στον Τίμιο Σταυρό, όπως εξομολογήθηκε η μητέρα του, Γιάννα Ζώρζου:

«Στις 10 Ιουλίου, ο γιος μου (3 ετών), κατόπιν εισαγωγής και μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν: Λευκά αιμοσφαίρια 22.000, Αιμοπετάλια 27.000,

Αιμοσφαιρίνη 8,2, Αιματοκρίτης 24,3.

Τις επόμενες μέρες, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται, οπότε έπρεπε αναπόφευκτα να ξεκινήσουμε χημειοθεραπείες. Γι’ αυτόν το λόγο, είχαμε μεγάλη ανάγκη σε αίμα και αιμοπετάλια. Και πάλι, χάρη στον π. Δημήτριο (Λουπασάκη), μας έστειλαν φιάλες αίματος από την τράπεζα αίματος των Αγίων Ισιδώρων, του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας, καθώς και επιπλέον φιάλες αίματος από την Πάρο και το Νοσοκομείο Αγία Σοφία. Επίσης, για τα αιμοπετάλια προθυμοποιήθηκαν και έδωσαν πνευματικά παιδιά του πατρός Δημητρίου (Λουπασάκη).

Παρ’ όλες τις χημειοθεραπείες, τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν τα αναμενόμενα και οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι στις επόμενες εξετάσεις αν δεν έχουν πέσει συγκεκριμένοι δείκτες, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να χρειαστεί επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού.

Επιπλέον, ο μικρός είχε την ατυχία να μολυνθεί από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρός κίνδυνος σηψαιμίας. Παρά την απογοήτευσή μας, σε καμία περίπτωση δεν χάσαμε την Πίστη μας. Νιώθαμε τεράστια ευλογία που είχαμε την υποστήριξη του πατρός Δημητρίου, μέσω του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Στις 3 Αυγούστου 2020, ο π. Δημήτριος Σταύρωσε ένα μπλουζάκι του παιδιού μας και μας έδωσε λαδάκι του Τιμίου Σταυρού. Μας είπε να φορέσει το μπλουζάκι και να τον Σταυρώνουμε καθημερινά με αυτό το λαδάκι. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΝ.

Στις 11 Αυγούστου 2020, πήραμε εξιτήριο και ανηφορήσαμε για τους Αγίους Ισιδώρους για να πάρουμε την ευλογία του Τιμίου Σταυρού και να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Δημήτριο.

Μας Σταύρωσε και μας είπε ότι το παιδί θα γίνει καλά. Παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κάναμε εισαγωγή στο Μητέρα για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι εξετάσεις ήταν κοντά στα φυσιολογικά επίπεδα ενός υγιούς παιδιού και οι γιατροί μας επέτρεψαν να επιστρέψουμε στο σπίτι μας.

Έχοντας την Πίστη μας, τον Τίμιο Σταυρό και τον πατέρα Δημήτριο προχωράμε μπροστά γιατί όπως λέει και ο ίδιος «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ».

ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΩ ΔΕΙΞΑΝΤΙ ΤΟ ΦΩΣ!

TAGS: