Έλληνες στρατιωτικοί οι πιο κακοπληρωμένοι και στην αποστολή του ΝΑΤΟ στην Βουλγαρία

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι Έλληνες στρατιωτικοί που έχουν σταλεί στο σχηματισμό του ΝΑΤΟ στην Βουλγαρία είναι μακράν οι πιο κακοπληρωμένοι…Δεν πειράζει όμως. Το ΓΕΕΘΑ θα τους πάρει F-35!

 

Η οικονομική αποζημιωση που λαμβάνουν τα στελέχη (ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως) τα οποία απαρτίζουν τμήμα της Διμοιρίας Ειδικής Σύνθεσης στον σχηματισμό του ΝΑΤΟ (NATO Eva BG) στην Βουλγαρία είναι στα 50€ ημερησίως (42€ χωρίς τις κρατήσεις) όταν στον ίδιο σχηματισμό παίρνουν μέρος με το ίδιο δυναμικό το Μαυροβούνιο, Αλβανία, Β. Μακεδονία, Ρουμανία, Βουλγαρία και η Ιταλία με χαμηλότερη αποζημιωση τα 69€ χωρίς κρατήσεις ( για να μην μιλήσουμε για Ρουμανία που η ημερησια αποζημιωση ξεκινάει από 120€ καθαρά…)

Προσφάτως μάλιστα καθορίστηκε προσαύξηση σε όλες τις αποστολές- ειδικές αποστολές εκτός ΠΕ ευθύνης Α/ΓΕΕΘΑ χωρίς να συμπεριληφθεί μόνο η αποστολή στη Βουλγαρία.  Γιατί αυτή η άνιση μεταχείριση για μια αποστολή που  «τηρεί ετοιμότητα ανάπτυξης ως αποτρεπτική δύναμη εχθρού των ευρωπαϊκών συνόρων με συμμετοχή σε ειδικές επιχειρήσεις ΝΑΤΟ (Battlegroop) τα οποία έχουν αναπτυχθεί μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία».

 
 
 
TAGS: