x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Γιώργος Μανούσος: Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ βάζουν «φωτιά» στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Γιώργος Μανούσος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1985. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Μεσογειακού Πανεπιστήμιου Κρήτης και εργάζεται από το 2007 στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου Τροφίμων. Η πτυχιακή του εργασία αφορούσε τα RFID chips τα οποία θα απασχολήσουν εκτενώς στο μέλλον την ανθρωπότητα. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Από το 2010 βρίσκεται αδιαλείπτως στον Εθνικό Αγώνα ενώ έχει κάνει αυτόνομα και ανένταχτα πλήθος αγωνιστικών παρεμβάσεων για τα δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου, όντας λάτρης της αλήθειας και του δικαίου. Επίσης, ασχολήθηκε για πάνω από μια 20ετία με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και με τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία. Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα blogs για θέματα που άπτονται του Εθνικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος και όραμα του είναι η νέα γενιά να βγει μπροστά για την Ελλάδα! Είναι υποψήφιος με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών! Του θέσαμε κάποιες ερωτήσεις και μας απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Συνέντευξη στον Χάρη Μπερτίδη

 

Για ποιον λόγο ένας πολίτης να επιλέξει να ψηφίσει ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου;

Tα τελευταία 4 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε το πιο απεχθές της πρόσωπο με αλλοπρόσαλλες επιλογές τόσο ως προς την διαχείριση της πανδημίας, όσο και της εθνικής οικονομίας εκτινάσσοντας το δημόσιο χρέος πάνω από 400 δις, με απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, λίστες Πέτσα, σκάνδαλα Πάτση, Χειμάρρα, Μίχου κ.α. Μοίρασε πάσα φτώχειας και απέτυχε να αντιμετωπίσει την ακρίβεια. Παράλληλα, ενορχήστρωσε το σκάνδαλο των Υποκλοπών, κατέλυσε της ελεύθερες εκλογές με παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη αποκλείοντας το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και εκβίασε τον Ελληνικό λαό για τρίτες κάλπες τον Αύγουστο. Οι πολίτες θα πρέπει να στραφούν μαζικά στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ καθώς εκφράζουν τον πυρήνα της εθνικής αντίστασης και θα βάλουν οριστικό τέλος στα σχέδια της συμμορίας του Μαξίμου. Μια ακόμα τετραετία του Μητσοτάκη, θα είναι καταστροφική για τους Έλληνες και την πατρίδα.

Τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα κόμματα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας;

Η κυριότερη διαφορά μας, είναι η ιδεολογική μας συνέπεια καθώς επίσης και ότι εμείς έχουμε δοκιμαστεί στο πεδίο της μάχης. Οι περισσότεροι υποψήφιοι των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, έχουμε δείξει δείγματα γραφής με το Εθνικό Κόμμα τα προηγούμενα χρόνια και οι πολίτες μάς το αναγνωρίζουν. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και δεν επιδιώκουμε να μπούμε στην βουλή απλά για να εισπράττουμε τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τα προνόμια, όπως έχουν κάνει άλλα -ελεγχόμενα από την ΝΔ- κόμματα της Δεξιάς στο παρελθόν. Μπαίνουμε στην βουλή για να «συγκρουστούμε» με το σύστημα.

Αναπτύσσεται δυναμική εισόδου στη βουλή;

Ασφαλώς, ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Δεν ξεκινήσαμε από την ίδια αφετηρία με τα άλλα κόμματα καθώς οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ έλαβαν θέσεις μάχης κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με απώτερο σκοπό βεβαίως να μπορούν οι Έλληνες να επιλέξουν ελεύθερα το μοναδικό Εθνικό ψηφοδέλτιο πλησίον της κάλπης, το οποίο θα βάλει φωτιά στο πολιτικό σύστημα.

Έπαιξε ρόλο η στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη;

Βεβαίως και έπαιξε ρόλο η στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη αφού και εκείνος, αναγνώρισε στο πρόσωπό μας, ίδιες ιδέες, αξίες και ιδανικά. Γνωρίζει απόλυτα ότι ο Εθνικιστικός χώρος επιβάλλεται να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αφού μόνο αυτός θα αποτελέσει την μάχιμη Εθνική αντιπολίτευση μέσα στην βουλή.

Ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις σας ως εθνική αντιπολίτευση, σε περίπτωση που εκλέξετε βουλευτές;

Ένα από τα πρώτα σχέδια νόμου, θα είναι η άρση του ακαταδίωκτου στους λοιμοξιολόγους και στους εμπειρογνώμονες που διαχειρίστηκαν την τραγωδία των Τεμπών. Εννοείται καταγγελία της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και αγώνας δρόμου να προλάβουμε τις Πρέσπες του Αιγαίου. Αυτό, δεν θα το επιτρέψουμε. Επίσης, θα χτίσουμε ένα δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και ενημέρωσες σε όλη την Ελλάδα και θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία -με ειδική εφαρμογή- που οι πολίτες θα μπορούν να συμμετέχουν στα κοινά με ψηφοφορίες και παρατηρήσεις. Η Άμεση δημοκρατία, στην πράξη.

Κλείνοντας, θα ήθελα να καλέσω τους Έλληνες να στηρίξουν την προσπάθεια των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ και να βάλουν τέλος στα όνειρα του Άδωνι, του Βορίδη και του Μητσοτάκη. Αυτοδύναμη ΝΔ, σημαίνει Αυτοκράτορας Μητσοτάκης με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε αυτές τις εκλογές, συμμετέχω, δεν απέχω! Στηρίζω #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software