Οργισμένος Α/ΓΕΕΘΑ προκαλεί ακόμη μεγαλύτερες φουρτούνες στο Στόλο απαιτώντας να «μη μιλάτε με απόστρατους»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος κατέβηκε στον Στόλο όπως γράψαμε χθες και η κάθοδος του είχε να κάνει με το «βαρύ έγγραφο» στο οποίο αναφέρονταν τέσσερις κατηγορίες σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τα στελέχη και το προσωπικό του Στόλου.

Όσοι πίστεψαν ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ αποφάσισε να πάει στο Στόλο για να αμβλύνει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει διαψεύστηκαν. Ο κ.Φλώρος εμφανίστηκε οργισμένος και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνθηκε στα στελέχη χαρακτηρίζεται ακόμη και προσβλητικός. Ο Αρχηγός Στόλου μάλλον δεν το κατάλαβε, γιατί δεν είπε λέξη. Ο Α/ΓΕΝ πάλι μίλησε αλλά όχι για να επισημάνει στον Α/ΓΕΕΘΑ ότι «ξεφεύγει» για να τον προστατεύσει κιόλας. Μίλησε για να εκφράσει την απόλυτη συναίνεση του σε όσα έλεγε ο κ.Φλώρος. Τι είπε;

 
 
 

Πρώτα απ’ όλα σε πολύ έντονο ύφος απαίτησε από τα στελέχη να «πάψουν να μιλούν με απόστρατους του Πολεμικού Ναυτικού»!!! Μάλλον θεωρεί ότι ο απόστρατοι ναύαρχοι είναι αυτοί που τώρα κάνουν «διαρροές», αφού όσους κι αν αποστράτευσε από το ΠΝ…οι «βρύσες» δεν έκλεισαν! Αντί να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, τώρα στοχοποιεί τους απόστρατους του ΠΝ. Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των Ανώτατων Απόστρατων Αξιωματικών του ΠΝ…

Αφού επισήμανε αρκετές φορές ότι «εγώ διοικώ» -ποιος το αμφισβήτησε;-  επέμεινε στην υλοποίηση των σχεδίων του για «ναυστάθμους» σε Παγασητικό και Κρήτη και απευθυνόμενος στα στελέχη είπε ότι «θα πάτε και στον Παγασητικό και στην Κρήτη». Για το κόστος αυτών των σχεδίων δεν είπε κάτι, αυτά θα κληθούν να τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι.

 

Για τα προβλήματα του προσωπικού και ειδικά για τις παραιτήσεις είπε ότι είναι θέμα της ηγεσίας του Πολεμικού Ναυτικού…

Σε έντονο ύφος είπε ότι μετά από την αποστρατεία του σε λίγους μήνες θα μιλήσει και θα απαντήσει σε όσους τον κατηγόρησαν. Η μοναδική «κατηγορία» που του έχει «απαγγελθεί» είναι ότι δεν μίλησε όταν αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση του από την ΕΥΠ. Αναμένουν όλοι οι πολίτες να τον ακούσουν όταν θα βγάλει τη στολή και θα φορέσει κοστούμι, μήπως και καταλάβουν γιατί δεν αντέδρασε καθόλου.

 

Όπως όλοι οι Αρχηγοί έτσι και ο κ.Φλώρος μόλις ολοκληρώσει τη θητεία του θα μπορεί να μιλήσει ελεύθερα αλλά και θα κριθεί για όλα τα πεπραγμένα του, ανεξάρτητα ποια θα είναι η κυβέρνηση.

Όσο για το που γράφει το militaire.gr έχουμε να πούμε ότι είναι δικαίωμα του να το γράφει όπου θέλει. Αυτό που δεν έχει μάλλονν καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι δεν γράφουμε για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον του, αλλά να ενημερώσουμε τον κόσμο. 

TAGS: