x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Αλαφούζος ρίχνει το «μπαλάκι» στον Κομπότη για τη θωρακισμένη Μερσεντές του

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Την πόρτα της Ασφάλειας Αττικής πέρασε ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε η θωρακισμένη Mercedes στα χέρια του δολοφονημένου οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού, Βασίλη Ρουμπέτη. Ο δικηγόρος της εταιρίας «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε» έδωσε κατάθεση, στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται και της δικογραφίας που σχηματίζεται, για την εκτέλεση του 38χρονου έξω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό και του γαμπρού του Διονύση Μουζακίτη με πενήντα σφαίρες από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «zougla.gr», ο εκπρόσωπος της εταιρίας φέρεται να υποστήριξε ότι το πολυτελές αυτοκίνητο με την «άτρωτη» θωράκιση δόθηκε στον ιδιοκτητη της ομάδας του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη. Στη συνέχεια δεν μπορεί να γνωρίζει πως κατέληξε το αυτοκίνητο στα χέρια του 38χρονου ο οποίος είχε την ανάγκη να έχει τέτοιου είδους προστασία. Ουσιαστικά, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, μετά την ανακοίνωση της στην οποία ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος», ρίχνει όλη την ευθύνη στον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού με τον οποίο όμως είναι γνωστό ότι ο ιδιόκτητης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, όπως αποδείχτηκε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η «zougla.gr» στις οποίες φαίνονται οι κ. Γιάννης Αλαφούζος, Γιάννης Κομπότης και ο δολοφονημένος Βασίλης Ρουμπέτης. Ήταν 15 Μαΐου του 2022  στον επαναληπτικό αγώνα Λεβαδειακού - Βέροιας, για τα μπαράζ ανόδου στην Α Κατηγορία.  

Όπως γίνεται κατανοητό οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν την υπόθεση, τις επόμενες μέρες θα καλέσουν για κατάθεση και τον κ. Κομπότη για να δώσει λεπτομέρειες και αυτός για την διαδρομή του οχήματος από την εταιρία του Γιάννη Αλαφούζου στον καταδικασμένο για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, στον Βασίλη Ρουμπέτη.  

Το σίγουρο είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είναι σε εξαιρετικά δυσχερή θέση στα μάτια του κόσμου του Παναθηναϊκού ενώ αξιωματικός της αστυνομίας που ασχολείται με την οπαδική βία έλεγε χαρακτηριστικά ότι «αν είχε δημοσιοποιηθεί κάτι τέτοιο την περίοδο που το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις αντιδράσεις, κυρίως των οργανωμένων οπαδών, σε κάποιο παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».  

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software