Ο κ.Μητσοτάκης είδε μόνο μια «άστοχη δήλωση» σε όσα είπε ο υποψήφιος βουλευτής του για τους καρκινοπαθείς!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στα δύσκολα μιλάμε για «εργαλειοποίηση» του θέματος για το οποίο μας κατηγορούν και όλα εντάξει. Αυτή μάλλον θα ήταν η συμβουλή του επικοινωνιακού επιτελείου του κ.Μητσοτάκη για όσα αποκάλυψε ο υποψήφιος βουλευτής του Σπύρος Πνευματικός σχετικά με την αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν από το δημόσιο σύστημα υγείας οι καρκινοπαθείς!

Μιλώντας σε προεκλογκή συγκέντρωση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού, δεν δίστασε να πέσει στην παγίδα και να ταυτίσει τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή του με εκείνες της κυρίας Λινού! «Και είναι πραγματικά θλιβερό αυτοί οι οποίοι μας κουνούσαν το δάχτυλο για μία άστοχη δήλωση ενός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τώρα να αποκαλύπτεται ότι δικά τους στελέχη είχαν πει ακριβώς τα ίδια πράγματα και να μην έχουν το θάρρος να το αναγνωρίσουν τουλάχιστον. Δύο μέτρα και δύο σταθμά και σε αυτά, δυστυχώς, από την αντιπολίτευση, αλλά τα θέματα της υγείας είναι πολύ σοβαρά για να μπορούν να εργαλειοποιούνται. Εμείς, αυτό το οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε, είναι ότι εδώ, η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο αντικαρκινικό νοσοκομείο το οποίο θα αντικαταστήσει το “ Θεαγένειο”, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ποιότητα θεραπείας για αυτήν την αρρώστια, η οποία λίγο πολύ έχει χτυπήσει κάθε ελληνικό σπίτι».

Εγγυήσεις στο θέμα υγείας λίγο δύσκολο να δώσει ο κ.Μητσοτάκης, αν δούμε τα οδυνηρά αποτελέσματα της διαχείρισης που έκανε στον κορονοϊό!

TAGS: