Νέες δηλώσεις Μπουτάρη. Όπως λέει και ο λαός: ''Καλύτερα να πίνεις και όχι να μιλάς''

boutaris-xaros.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ μίλησε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως εκτός των άλλων είναι σημαντικό να βρεθεί και το πως θα ονομάζονται οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας, αλλά και να μπει ένα χρονοδιάγραμμα ότι θα πρέπει να αλλάξουν τα βιβσλία και όπου υπάρχει αναφορά αλυτρωτισμού. “Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε”, τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Άναυδους άφησε άπαντες ο Μπουτάρης στο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης όταν δήλωσε ότι φρονεί πως πρέπει και εμείς να αλλάξουμε όνομα στο αεροδρόμιο και το ΚΤΕΛ, γιατί «οι τουρίστες νομίζουν ότι κατεβαίνουν στα Σκόπια». Όπως λέει και ο λαός: ''Καλύτερα να πίνεις, παρά να μιλάς''.

Ετικέτες: Προκλήσεις Δηλώσεις Μπουτάρης