Τι απαντά ο ιερέας που πέταξε τα «30 αργύρια» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

2019-06-02_151413.png
0
0
0
s2smodern

Όταν ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο, στο οποίο είχε παραστεί ο κ. Μιχαηλίδης, ο παπάς βγήκε από το ιερό, πήγε στο παγκάρι της Εκκλησίας και άρπαξε μερικά κέρματα, τα οποία πέταξε στον βουλευτή, λέγοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες: «Πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες τη Μακεδονία».

Ο ιερέας Νίκος Λιαδής, μιλώντας στο chiosin.gr, ερωτηθείς για το συμβάν, ανέφερε απλώς ότι έτσι αισθάνθηκε και έτσι έπραξε.

Φυσικά, δεν έλειψε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ της Χίου, που καταδίκασε το περιστατικό: «Επικίνδυνο γεγονός που δηλώνει πόσο ο φανατισμός και η πολιτικολογία έχει αντικαταστήσει το λειτούργημα του ιερέα και μάλιστα στην Ακριτική Χίο. Ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου, εκτός του δεδομένου ότι καταδικάζουμε σε όλους τους τόνους, το απαράδεκτο γεγονός που έγινε εν ώρα της Θείας Λειτουργίας, προβληματιζόμαστε για τις μεμονωμένες ενέργειες ιερέων που δεν έχουν σχέση με την θρησκευτική πίστη και το αγνό συναίσθημα του ποιμνίου. Η Εκκλησία ως χώρος λατρείας και οι ιερείς ως λειτουργοί του θείου λόγου δεν δικαιούται να πολιτικολογούν και να παρασύρουν. Όλα έχουν τα όριά τους». Ξυδάκι όμως, ήταν βαριά η ήττα των εκλογών.

Ετικέτες: Μακεδονία Χίος Σύριζα Προδοσία Ιερέαςe-genius.gr ...intelligent web software