x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Προεκλογικό «κυνήγι» στο Άγιο Όρος! Τι θυμήθηκαν λίγο πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Και ξαφνικά, κάποιοι θυμήθηκαν ,κάποιες υποθέσεις του Αγίου Όρους και λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου αποφάσισαν ότι πρέπει να διερευνηθούν! Από τις διαρροές που γίνονται είναι προφανές ότι στόχος είναι το κόμμα ΝΙΚΗ που για κάποιους λόγους ανησυχεί τη ΝΔ! Κατά τ ΄  άλλα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα στο δρόμο για τις εκλογές…

 

Άρον – άρον, λίγο πριν από τις εκλογές, η Αρχή κατά της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα), ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό μαύρου χρήματος στις Μονές του Αγίου Όρους!

 
 

Με παραγγελία του Προέδρου της Αρχής Μαύρου Χρήματος Αντεισαγγελέα ΑΠ ε.τ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη «ξεσκονίζονται» τα οικονομικά των Μονών του Αγίου Όρους, για να εντοπιστούν ποσά, που φέρονται ότι, ενδεχομένως, προέρχονται από «ύποπτες» καταθέσεις.

Στο στόχαστρο της Αρχής, δεν αποκλείεται να μπουν και πρόσωπα που σχετίζονται με το κόμμα ΝΙΚΗ, που φέρεται να προελαύνει ακάθεκτο προς τη Βουλή.

 
 
Όπως διευκρινίζεται από δικαστικές πηγές, οι έρευνες του κ. Βουρλιώτη δεν στρέφονται κατά του κόμματος «Νίκη – Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα», αλλά έχουν στόχο τα οικονομικά των Μονών του Αγίου Ορους. Εάν, στο πλαίσιο αυτής της διερεύνησης, η Αρχή «σκοντάψει» σε πρόσωπα, που θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές με το ΝΙΚΗ, τότε θα υπάρξει συνέχεια…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη 15 παράλληλες έρευνες, που αφορούν κάθε Μονή ξεχωριστά, ενώ ανασύρονται και παλαιότερες έρευνες της Αρχής Ξεπλύματος, για το Άγιον Όρος, που είχαν αρχειοθετηθεί, καθώς δεν είχαν βρεθεί στοιχεία.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software