Απόδραση τεσσάρων κρατουμένων από τη Διεύθυνση Μεταγωγών – Πήραν όπλα από τους αστυνομικούς!

4281249.jpg
0
0
0
s2smodern

Τέσσερις κρατούμενοι δραπέτευσαν ξημερώματα από την Διεύθυνση Μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τέσσερις κρατούμενους των φυλακών, οι οποίοι ξέφυγαν της προσοχής των φυλάκων. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό στην Πειραιώς, προσπαθώντας να τους εντοπίσει, καθώς φέρονται να έφυγαν από εκεί.

Οι δύο Αλβανοί και οι δύο Γεωργιανοί που βρίσκονταν στο Μεταγωγών επειδή είχαν πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού, φώναξαν τον φρουρό στο κελί τους και εκεί – άγνωστο πώς – κατάφεραν να του βάλουν ένα αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και έτσι τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα. Οι 4 κρατούμενοι στη συνέχεια του πήραν το όπλο και με αυτό ακινητοποίησαν και τους υπόλοιπους αστυνομικούς. Όταν έφτασαν στο ισόγειο, οι δύο Αλβανοί και οι δύο Γεωργιανοί που έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και ληστειών, απείλησαν και τον εξωτερικό φρουρό από τον οποίο πήραν, επίσης, το όπλο του.

Οι τέσσερις κρατούμενοι, κατά πληροφορίες, κατάφεραν να πάρουν και ένα περιπολικό το οποίο παράτησαν λίγα εκατοντάδες μέτρα μακρύτερα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός με τους τέσσερις, πλέον, δραπέτες να διαφεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ μετά την οποία, λίγο πριν τις 7:30, συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες.

Ετικέτες: Αλβανοί Κρατούμενοι Γεωργιανοί Απόδραση Μεταγωγώνe-genius.gr ...intelligent web software