x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΒΕΛΟΣ και ΚΙΝΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ τέλος από την Ιστορία μας! Καμία εκδήλωση φέτος για την «ενοχλητική» επέτειο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το «σβήσιμο» της ιστορίας ξεκίνησε…Το «σκίσιμο σελίδων» της ιστορίας της χώρας που «ενοχλούν» κάποιους ισχυρούς προχωρά… Ξεκίνησαν με το αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ και το Κίνημα του Ναυτικού. Δεν είναι μόνο ότι έχουν εγκαταλείψει το ΒΕΛΟΣ στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι -αυτοί που δεν θέλουν να ακούγεται η ιστορία του- ίσως και να ελπίζουν στη βύθιση του…

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες γίνονταν εκδηλώσεις για το Κίνημα του Ναυτικού στις οποίες σχεδόν πάντα παρευρίσκονταν ο/η εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Φέτος καμία τέτοια εκδήλωση δεν έγινε. Στο ΓΕΝ, για να ξεκινήσουμε απ’ αυτό αισθάνονται την παραμικρή ντροπή; Ο Α/ΓΕΝ τι λέει; Στο ΓΕΕΘΑ που κατά καιρούς εμφανίζεται «ευαίσθητο» στη διαφύλαξη της ιστορίας μας, τι έγινε; Εξαιρείται το ΒΕΛΟΣ και το Κίνημα του Ναυτικού; Γιατί; Ο Υπαρχηγός του κ. Φλώρου αντιναύαρχος Φρ. Λελούδας δεν έχει εξηγήσει στον Αρχηγό του τη σημασία της Επετείου; Δεν γνωρίζουμε αν η αλαζονεία έχει αρχίσει να ξεχειλίζει μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαίου… Αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί μετά από τις 25 Ιουνίου, εφόσον το εκλογικό αποτέλεσμα επιβεβαιωθεί… Η ιστορία του ΒΕΛΟΥΣ και του Κινήματος του Ναυτικού είναι γνωστή στους παλαιότερους.

Όχι στους νέους. Από αυτούς κάποιοι ισχυροί θέλουν να την κρύψουν και να την εξαφανίσουν. Αποκαλύψαμε πριν μερικές ημέρες ότι δεν αναφέρουν ΛΕΞΗ για το Κίνημα ακόμη και στα σχολεία που επισκέπτονται το ΒΕΛΟΣ στη Θεσσαλονίκη. «Για να μην εξάψουν τα πάθη» είπαν σε δασκάλα που διαμαρτυρήθηκε για την ύποπτη σιωπή.

Η υπηρεσιακός ΥΕΘΑ κ. Α. Στεφανής το γνωρίζει το θέμα; Το σύνολο των πολιτικών κομμάτων που θα κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές, έχουν να πουν κάτι ώστε να το αξιολογήσουν οι Έλληνες πολίτες πριν ψηφίσουν στις 25 Ιουνίου; Ντρέπεται και η ντροπή….

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software