Λόγια πολλά απάντηση καμία από τον Σκέρτσο για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα προγράμματα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ταλαντούχος στη θέση του εκπροσώπου Τύπου ο Άκης Σκέρτσος…Μιλά πολύ ,δεν λέει τίποτα και βάζει και την «πινελιά» του με κάποιο ευφυολόγημα που μάλλον «σκαρώνει» μαζί με τους Αμερικανούς συμβούλους… Έτσι και στην πρόταση για να πάνε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τα προγράμματα τους για κοστολόγηση και μετά να γίνει ντιμπέιτ Μητσοτάκη-Τσίπρα όπως είχε δεσμευτεί ο κ.Μητσοτάκης, λέει πολλά χωρίς να λέει απολύτως τίποτα για την ταμπακιέρα.

Να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, «πού θα βρει τα 83 δισ. ευρώ και ποιους φόρους προτίθεται να επιβάλει» καλεί με γραπτή του δήλωση τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, γράφει το ΑΠΕ και προσθέτει χαίρεται που «έστω και με καθυστέρηση μιας κάλπης ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζει την ανάγκη να κοστολογηθεί το πρόγραμμά του -πέρα από το οικονομικό του επιτελείο- και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ή οποιονδήποτε αρμόδιο κρατικό φορέα επιθυμεί, όπως επανειλημμένα έχουμε ζητήσει».

 

Και το πρόγραμμα της ΝΔ; Αυτό λέει ο κ.Σκέρτσος δεν χρειάζεται κοστολόγηση «είναι σε απόλυτη συμφωνία με τους στόχους που έχουν τεθεί στο Πρόγραμμα Σταθερότητας που υποβλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή»!

TAGS: