Με την άδεια της Κεραμέως προβάλλεται στα σχολεία η ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό σε σχολείο της Αθήνας, όπου μια δασκάλα έδειξε σε μαθητές δημοτικού την ταινία «Τα αγόρια στο ντουζ», στην οποία προβάλλονται σκηνές με ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε ανήλικα αγόρια. 

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς του μαθητή που γύρισε σπίτι του σοκαρισμένος, το παιδί έκανε εμετούς και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, μετά από την απόφαση της δασκάλας να προβάλλει την συγκεκριμένη ταινία χωρίς μάλιστα καμία εισαγωγή ή πληροφόρηση για τόσο ευαίσθητα θέματα.

Όπως διαπιστώνεται, η συγκεκριμένη ταινία μικρού μήκους που είναι σουηδικής παραγωγής, συμπεριλαμβάνεται στα φιλμ που έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας για να προβάλλεται σε σχολεία, και σε συγκεκριμένα σε Γυμνάσια-Λύκεια!

Οι γονείς με εξώδικη δήλωσή τους μέσω του δικηγόρου τους κ. Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, ζήτησαν από τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το Υπουργείο Παιδείας να απαντήσουν αν η ταινία «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργού Παιδείας» και παράλληλα ζήτησαν πειθαρχικό έλεγχο για την δασκάλα.

TAGS: