Γενί Σαφάκ: Το Αιγαίο και η Μεσόγειος θα γίνουν «τουρκική λίμνη»

s400.jpg
0
0
0
s2smodern

Οι S-400 θα τοποθετηθούν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, για να ελέγχουν την Ελλάδα και τα ενεργειακά σχέδια της Κύπρου, υποστηρίζει σήμερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα ‘Γενί Σαφάκ’, με πρωτοσέλιδο τίτλο ‘Να ο λόγος του πανικού για τους S-400’. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες της Δύσης βρίσκονται σε πανικό, γιατί, «από τη στιγμή που οι δύο συστοιχίες των S-400, που η Τουρκία ετοιμάζεται να παραλάβει τον Ιούλιο, τοποθετηθούν η μία στη Σμύρνη και η άλλη στην Αντιόχεια, το Αιγαίο και η Μεσόγειος θα καταστούν ‘τουρκική λίμνη’». Η ‘Γενί Σαφάκ’ υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση των S-400 στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν ως στόχο:

– Στη Μεσόγειο, να ελέγξουν τον εναέριο χώρο και να φέρουν τα πάνω κάτω στα σχέδια του ενεργειακού πολέμου που διεξάγεται στην περιοχή.

-Στο Αιγαίο, να ρίξουν στο κενό τα σχέδια κατοχής της Αθήνας, ακόμη και στα νησιά που έπρεπε να είναι αποστρατικοποιημένα αλλά η Αθήνα έχει τοποθετήσει στρατιωτικά φυλάκια.

Κι επίσης, από τη στιγμή που όλα τα αεροσκάφη που θα απογειώνονται από την Ελλάδα θα εντοπίζονται αμέσως από τα ραντάρ των S-400, η Ελλάδα θα σταματήσει τις απειλές κατά της Τουρκίας στο Αιγαίο.

-Και τέλος στη Συρία, να εμποδίσουν τη δημιουργία ‘διαδρόμου τρομοκρατίας’ από τους Κούρδους της Συρίας (YPG).

Ετικέτες: Αιγαίο, Προκλήσεις Τούρκοι Μεσόγειος Σαφάκe-genius.gr ...intelligent web software