ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΡΕ 1.000.000 ΕΥΡΩ»

fof.jpg
0
0
0
s2smodern

Του Κ. Αϊβαλιώτη, τ. Βουλευτή- Υποψήφιου Ευρωβουλευτή

Κανένα σχόλιο δεν θα κάνω: ο τ. ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΤ, ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ «ΤΑΡΙΦΑ» ΣΕ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ ! Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ 144.000 ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(!!!) Είπε επίσης ότι ΠΛΗΡΩΝΑΝ 1000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(!!!), 4000 ΗΤΑΝ Η ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, και έτσι η Χρυσή Αυγή ως κόμμα τσέπωσε το 1.000.000 ευρώ από χρήματα των ευρωβουλευτών και των βοηθών τους στην Ευρωβουλή, κάτι που τόνισε πολλές φορές στο ΑΡΤ ο κ. Συναδινός, ενώ δικαιολόγησε και τον ευρωβουλευτή και στρατηγό κ. Επιτήδειο που επίσης αποχώρησε προχτές από την ΧΑ. Ο κ. Συναδινός μίλησε για τακτοποίηση συγγενών διαφόρων βαθμών, για παραιτήσεις εκλεγμένων βουλευτών για να τακτοποιηθούν άλλοι της ΧΑ κοκ.

Ο κ. Συναδινός – ο οποίος αποχώρησε προ ενός έτους από την ΧΑ- ανέφερε επίσης ότι κατέχει τα αποδεικτικά για τα 144.000 που έδωσε στην ΧΑ, είπε ότι το μόνο που ενδιέφερε κάποιους «ήταν να πάρουν το χρήμα» και επανέλαβε ότι 1.000.000 μάγκωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από χρήματα που υποχρέωνε ευρωβουλευτές και βοηθούς να καταβάλουν στα ταμεία της. Ο κ. Συναδινός – ο οποίος μαζί με το ΠΑΤ.Ρ.Ι.Ε κατεβαίνουν με τον ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές -αποκάλυψε στο ΑΡΤ (μεταδίδει πλέον σε όλη την Ελλάδα από την θέση 653 της COSMOTE) ότι άλλο περίμενε από την ΧΑ και άλλο συνάντησε τελικώς και παρέθεσε στοιχεία που συγκλονίζουν και δημιουργούν τελείως άλλο σκηνικό για τις Ευρωεκλογές.

Για να δούμε, θα λαλήσουν επιτέλους και τα συστημικά ΜΜΕ με τις δημόσιες καταγγελίες Συναδινού ή και πάλι θα κάνουν ΜΟΥΓΓΑ για την Χρυσή Αυγή;…

Ετικέτες: Συναδινός Χρυσή Αυγή , Αποκάλυψη Λεφτάe-genius.gr ...intelligent web software