Υποψήφιος με τον Ψωμιάδη ο Φλωρινιώτης

floriniotis.jpg
0
0
0
s2smodern

O Γιάννης Φλωρινιώτης κατεβαίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη κι όπως λέει τα μηνύματα που παίρνει από το λαό της Θεσσαλονίκης είναι αισιόδοξα για την εκλογή του. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ: «Κατά καιρούς είχα πολλές προτάσεις ακόμα και για βουλευτής, αλλά έλεγα πως δεν το έχω εγώ με την πολιτική. Τώρα τελευταία όμως άλλαξα άποψη και αιτία είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είναι και φίλος μου» είπε αρχικά ο αειθαλής σόουμαν.«Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία. Άλλαξα άποψη και άρχισε να μου αρέσει. Τελικά με έπεισαν και αποφάσισα προχθές να κατέβω στις εκλογές. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον κόσμο και άλλωστε εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα». Σε ερώτηση για το τι λείπει από τη Θεσσαλονίκη, απέφυγε να απαντήσει. «Θα δω τι λείπει.

Εγώ πάντως περνάω πολύ ωραία όποτε πηγαίνω εκεί. Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου». Ο Γιάννης Φλωρινιώτης εμφανίστηκε ανανεωμένος στο πλατό του ΣΚΑΪ και παρουσίασε τη φωτογραφία που θα μπει στο προεκλογικό του φυλλάδιο... Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στη Φλώρινα και ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου.Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά.

Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Για πολλά χρόνια ζούσε με την οικογένειά του, στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Ετικέτες: Εκλογές Θεσσαλονίκη Ψωμιάδης Φλωρινιώτηςe-genius.gr ...intelligent web software