x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οι Αλβανοί προφυλάκισαν τον Μπελέρη, οι ΗΠΑ στήριξαν με δήλωση τους τα Τίρανα, η Αθήνα σιωπά

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

To πρωτοδικείο Αυλώνας αποφάσισε την προφυλάκιση του υποψήφιου δημάρχου της Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη και τη μεταφορά στις φυλακές των Τιράνων.

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες χαρακτήρισε την απόφαση πολιτική, όπως όλο το σκηνικό μέχρι τη σύλληψή του. Το δικαστικό σώμα θα ανακοινώσει την απόφαση για τον Παντελή Κοκαβέση στο νοσοκομείο των Τιράνων, όπου μεταφέρθηκε λόγω προβλημάτων υγείας. Όλα αυτά με τα Τίρανα να έχουν εξασφαλίσει δήλωση στήριξης από το Στέητ Ντιπάρτμεντ και την ελληνική κυβέρνηση να σιωπά από το απίστευτο άδειασμα της Ουάσινγκτον!

Υποτίθεται ότι έχουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο «άριστο επίπεδο» ,έχουμε δώσει γη και ύδωρ σε όλη της επικράτεια , έχουμε βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αγοράσουμε ή να εκσυγχρονίσουμε αμερικανικά οπλικά συστήματα και ανακοινώνουμε μερά παρά μέρα ότι θα τρέξουμε να αγοράσουμε F-35 μόλις μας φωνάξουν από τη γραμμή αναμονής και το ευχαριστώ ήταν η ανακοίνωση του Στέητ Ντιπάρτμεντ που υιοθετούσε τις κατηγορίες των Αλβανών κατά του Μπελέρη;

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software