x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ντιμπέϊτ και άμυνα: Τι απάντησαν Μητσοτάκης και Τσίπρας για τους εξοπλισμούς των 15 δις

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε το ντιμπέιτ ότι αποφασίστηκαν οι υλοποιήσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων «που ήταν καλά μελετημένα» . Αυτό είναι αλήθεια για τις φρεγάτες Belharra, όλα τα υπόλοιπα «προέκυψαν» και αυτό είναι γνωστό. Έδειξε και τη φωτογραφία της πρώτης Belharra. Αναφέρθηκε στη δεκαετή παύση εξοπλιστικών προγραμμάτων που στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη χρονικά.

Για τα ελληνοτουρκικά επιμένει να μιλά για καθορισμό θαλασσίων ζωνών παρά τις επισημάνσεις που έχουν γίνει από πολλούς ειδικούς για τη χρήση του όρου «θαλάσσιες ζώνες».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση για τα εξοπλιστικά είπε ότι δεν δίνει λευκή επιταγή στον κ.Μητσοτάκη, δεσμεύτηκε ότι θα τιμήσεις τις αμυντικές συμφωνίες που η κυβέρνηση υπέγραψε με την επισήμανση ότι θα υπάρξει για όλες επεναδιαπραγμάτευση προς όφελος της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, την οποία η κυβέρνηση εγκατέλειψε.

Ο κ.Τσίπρας ρωτήθηκε για τα F-35 αλλά δεν απάντησε είτε επειδή δεν πρόλαβε το χρονικό όριο, είτε επειδή δεν θέλει να δεσμευτεί. Ελπίζουμε να είναι το δεύτερο.

 
 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software