Μεγάλη διαφορά υπέρ του Πατούλη κόντρα στη Δούρου στην Αττική

4562727.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Μεγάλη είναι η διαφορά με την οποία προηγείται στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Αττικής, κόντρα στην νυν περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με τα ευρήματά της δημοσκόπησης, η οποία παρουσιάζεται αναλυτικά στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει υπερδιπλάσια ποσοστά από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η κ. Δούρου, παρά την ευρεία στήριξη της από το επικοινωνιακό επιτελείο του Μέγαρου Μαξίμου κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση, καθώς σύμφωνα και με αυτή τη δημοσκόπηση μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τον πρώην περιφερειάρχη και υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Σγουρό. Εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος για τον Γ.Πατούλη: Να περάσει στον β' γύρο ο Γ.Σγουρός αντί για την Ρ.Δούρου και εν συνεχεία να συνασπίσει την Αριστερά στο πρόσωπό του με αποτέλεσμα να «στριμωχθεί ο υποψήφιος της ΝΔ. Σε αυτή την περίπτωση μόνο οι ψήφοι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή (Ελληνική Αυγή για την Αττική) θα μπορούσαν να τον απομακρύνουν από τον κίνδυνο απώλειας της εκλογής.

Οι οποίοι ψήφοι μπορεί στην συγκεκριμένη ανάλυση να εμφανίζονται στο 4%, αλλά η ίδια εταιρεία στις δημοτικές του 2014 έδινε επίσης 4% στον Λαϊκό Σύνδεσμο και η κάλπη «έβγαλε» 11,60%! Στον β'γύρο στην περιφερειακές εκλογές του 2014 οι οπαδοί του Λαϊκού Συνδέσμου «γύρισαν την πλάτη» στον Γ.Σγουρό που υποστηριζόταν από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λόγω των διώξεων κατά του κόμματος από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κι έτσι βγήκε οριακά η Ρ.Δούρου. Αρα οι οπαδοί του Λαϊκού Συνδέσμου, μπορεί και πάλι να είναι οι ρυθμιστές... Αναλυτικότερα, τα ποσοστά των υποψηφίων:

Γιώργος Πατούλης (ΝΔ) 30%

Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) 14%

Γιάννης Σγουρός (ΚΙΝΑΛ) 14%

Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή) 4%

Ετικέτες: Αττική Περιφέρεια Δούρου Πατούλης Παναγιώταρος Διαφορά