Ο Άγιος Καλαβρύτων, ο Κουρουμπλής και οι άθεοι μπολσεβίκοι

0
0
0
s2smodern

του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Καλέ άντες! Οργή, λέει, επικρατεί στην Κουμουνδούρου κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή για τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, μία επιλογή η οποία προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να έρθει η επίπληξή του από την ηγεσία του κόμματος! «Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ.Αμβρόσιος», έγραψε ο κ. Κουρουμπλής και συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφίες από τη συνάντηση. Τι το ήθελε…

Ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ για την κίνησή του. Επειτα από τις παρατηρήσεις Σκουρλέτη («ήταν τελείως άστοχο που τον συνάντησες,.. φωτογραφήθηκες μαζί του και "ανέβασες" τη σχετική φωτογραφία στα social media», του είπε), ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής «κατέβασε» από το λογαριασμό του στο διαδίκτυο, τις σχετικές φωτογραφίες... Όπως άλλωστε μπορείτε να διακρίνετε στη φωτογραφία, ο κ. Κουρουμπλής περιστοιχίζεται από… «ρατσιστές», «ξενοφοβικούς» και «ομοφοβικούς» ανθρώπους! Για να σοβαρευτούμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι προφανές ότι η φωτογραφία σας ενοχλεί γιατί πλήττει το αφήγημα του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ για «μέτωπο εναντίον της ακροδεξιάς», αφού ο μητροπολίτης Καλαβρύτων θεωρείται από τους θολοκουλτουριάρηδες ως «κατ’ εξοχήν εκφραστής ακραίων θέσεων». Αλλά δεν φταίτε εσείς. Φταίνε τα ανθρωπάκια που μπροστά στα οφίτσια και τις παχυλά αμειβόμενες θέσεις αρνούνται ακόμη και τον Χριστό. Άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια, ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ αντικαταστάθηκε από τον ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΣΜΟ.

Όσο για τις αντιδράσεις κατά του Άγιου Καλαβρύτων Αμβρόσιου, από εμάς μόνο τούτο άθεοι μπολσεβίκοι: Να κάνετε εντριβές με ψιλό ξανθό μυρμήγκι για να σας περάσει η πίκρα!

Σύριζα, Αμβρόσιος, Μπολσεβίκοι, Άθεοι, Κουρουμπλής