x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εκλογές 2023: «Κόπηκε» και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Κόπηκε» με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, «Πατρίδα» μετά από προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Η προσφυγή αφορά την ονομασία του κόμματος «Πατρίδα» το οποίο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποστηρίζει ότι ήταν δικό του. Η προσφυγή έγινε δεκτή, καθώς υπάρχει «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου από το κόμμα που έχει ίδρυση αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από το οποίο διαγράφηκε η κυρία Λατινοπούλου. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη τύχη είχε και το κόμμα του πρώην πολιτικού της συνοδοιπόρου , Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο πολιτικός σχηματισμός του οποίου, από κοινού με τον επιχειρηματία Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, δεν πήρε έγκριση από τον Άρειο Πάγο.

Όσον αφορά τις προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη και του Δημήτρη Μιχάκη, με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους, ο Άρειος Πάγος τις απέρριψε και πάλι. Τέλος, απορρίφθηκε και η ένσταση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του κόμματος των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη, «Εθνική Δημιουργία».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software