x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το C-27 φέρνει Έλληνες στην Τανάγρα το C-130 εξακολουθεί να αγνοείται και το ΓΕΕΘΑ έχει καταπιεί τη γλώσσα του

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το ΓΕΕΘΑ συνεχίζει να ανακοινώνει τις πτήσεις του C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας, που μεταφέρει Έλληνες από το Σουδάν,οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια ξένων στρατιωτικών δυνάμεων. Στις 16:00 αναμένεται στην Τανάγρα η προσγείωση του C-27 που φέρνει στην πατρίδα Έλληνες.

 

Το ΓΕΕΘΑ δεν απαντά σε όσα κυκλοφορούν για το C-130 που μαζί με το C-27 βρίσκονται εδώ και τρεις ημέρες στο Ασουάν της Αιγύπτου. Όλες τις πτήσεις για την παραλαβή Ελλήνων τις έχει κάνει το C-27. Το C-130 αγνοείται.

Το ΓΕΕΘΑ παριστάνει ότι δεν ακούει; Δεν θέλει να απαντήσει; Προτιμά …να εκπροσωπείται από φιλικά του μέσα ενημέρωσης που έχουν αναλάβει και ρόλο εκπροσώπου του;

 

Όπως και να ΄χει υπάρχει ένα ζήτημα με το C-130 και θα πρέπει εντός της ημέρας κάποιος να απαντήσει τι τελικά συμβαίνει…

 
 

 Ακόμα δεκατρία άτομα, Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους, απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν και αφίχθηκαν αργά χθες το βράδυ, με πτήσεις γερμανικών αεροσκαφών, στο Αμμάν της Ιορδανίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

   Στους απεγκλωβισθέντες συμπεριλαμβάνεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νουβίας κ.κ. Σάββας.

 

   Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, έχει εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στην Γερμανίδα ομόλογό του Αναλένα Μπέρμποκ (Annalena Baerbock), για τη βοήθεια που παρέχει η χώρα της στις προσπάθειες απεγκλωβισμού Ελλήνων και μελών των οικογενειών τους από το Σουδάν.

   «Η διαδικασία και οι ενέργειες για τον απεγκλωβισμό συμπατριωτών μας και μελών των οικογενειών τους από το Σουδάν συνεχίζονται σε στενό συντονισμό με τους εταίρους στην ΕΕ και τους συμμάχους μας», προσθέτει το υπουργείο Εξωτερικών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software