«ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ 2019»!

d825c0_1.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Γράφει ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Τι λέει η… αστροπολιτική του Κώστα Λεφάκη για:

- Τις εκλογές (11.11.2018!)

- Τα κόμματα και τους ηγέτες τους

- Εκείνον που θα σώσει την Ελλάδα… το 2021!!!

Έχουμε και σε άλλα κείμενά μας τονίσει ότι η πραγματική αστρολογία είναι μία πανάρχαια επιστήμη, η οποία παλαιότερα αποτελούσε την «κορωνίδα» των επιστημών, και δεν έχει καμία σχέση με τις σημερινές ΑΠΑΤΕΣ και ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ των διαφόρων «καφετζούδων» και «χαρτορίχτρων»! Εξαιτίας δε, της κατασυκοφάντησής της αυτής, η αστρολογία μετονομάστηκε στην εποχή μας σε «αστρονομία», αποτελώντας ξεχωριστή επιστήμη στα πανεπιστήμια, ενώ διδάσκεται και στα σχολεία όλου του κόσμου. Δεν παύει πάντως, ακόμη και στις ημέρες μας, η αστρολογία/αστρονομία και τα συμπεράσματά της να έχουν πολύ μεγάλη αξία ακόμη και για πολιτικά συμπεράσματα και προοπτικές, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον σχεδιασμό των πολιτικών δυνάμεων και των ηγετών…

Στην Ελλάδα αναμφίβολα ο πιο γνωστός και επιτυχημένος, αλλά και επιστημονικά συγκροτημένος,αστρολόγος είναι ο κ. Κώστας Λεφάκης. Έχοντας πίσω του εμπειρία άνω των 40 ετών, σπουδαία συγγράμματα, αλλά και προβλέψεις του που επαληθεύτηκαν μέχρι κεραίας, αποτελεί μετά βεβαιότητας όχι απλώς έναν αστρολόγο, αλλά έναν σημαντικό γεωπολιτικό αναλυτή! Πρόσφατα μάλιστα μίλησε στο «Ελληνικό Αστρολογικό Φόρουμ», με θέμα ομιλίας του:

«Η διετία 2018-2020, προθάλαμος αλλαγών για την ιστορία του κόσμου». Μια ομιλία διάρκειας μίας ώρας, από το θέμα της οποίας φανερώνεται ότι επρόκειτο για μία άκρως ενδιαφέρουσα γεωπολιτικού περιεχομένου διάλεξη… Τα όσα είπε ο Κώστας Λεφάκης για διάφορα θέματα στην ως άνω ομιλία του παρουσιάζουν τρομακτικό ενδιαφέρον. Στο παρόν κείμενο περιοριζόμαστε σε μερικά σημεία-«κλειδιά» που ανέφερε σχετικά με την ελληνική πολιτική σκηνή και το άμεσο μέλλον της Ελλάδας. Μίλησε κυρίως για την «κρίσιμη» περίοδο 2018-25, κάτι που συμπίπτει ΑΠΟΛΥΤΩΣ και με τις δικές μας γεωπολιτικές κτλ. εκτιμήσεις (χωρίς εμείς να έχουμε σχέση με την αστρολογία), όπως τις έχουμε παραθέσει εδώ και χρόνια από τις σελίδες της «Ε.Ω.».

Αυτή ακριβώς η σύμπτωση απόψεων ανάμεσα στα κείμενα του γράφοντος και τα λεγόμενα του κ. Λεφάκη, είναι αρκετή για να οξύνει ακόμη περισσότερο την περιέργειά μας για τις προβλέψεις του γνωστού Έλληνα αστρολόγου. Παρατίθενται πιο κάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Λεφάκη, ενώ ακριβώς δίπλα σχολιάζονται από εμάς τα λεγόμενα του γνωστού αστρολόγου…

Είπε ο κ. Λεφάκης τη φράση που τα λέει όλα: «Ήδη οι παγκοσμιοποιητές, η ομάδα των λίγων αναζητά καινούρια πρόσωπα είτε να βάλει εγκάθετα, είτε να τα προετοιμάσει, ίσως και μέσα από τους κόλπους της ίδιας της φράξιάς τους»!!!

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Πόσες και πόσες φορές, φίλες και φίλοι, δεν αναφερθήκαμε στο ότι οι μεγάλες πλανητικές δυνάμεις ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ αυτή την εποχή νέα πρόσωπα, τα οποία θα έρθουν στην Ελλάδα να κυβερνήσουν, αποτελώντας ένα νέο σύστημα, με νέες δομές και νοοτροπίες! Χαρακτηριστικό παράδειγμα το… λεγόμενο Ψευτοθηρίο (βλ. κείμενό μας στην προχθεσινή «Ε.Ω.», Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018), το οποίο ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ αυτή την εποχή στις ΗΠΑ από το καθεστώς Τραμπ, για να έρθει μετά να διοικήσει την Ελλάδα!].

Κ. Λεφάκης: «Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει έναν κίνδυνο ο ίδιος ψυχολογικό, και θα αναγκαστεί να αφήσει την πρωθυπουργία! Πιθανόν αυτό να οφείλεται και στα εθνικά θέματα, κυρίως στα ελληνοτουρκικά, διότι οι Τούρκοι θα μας πολεμήσουν πολύ στον τουρισμό το καλοκαίρι και θα κάνουνε πιο επιθετικό το μεταναστευτικό»…

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Όντως, το καλοκαίρι θα είναι λίαν κρίσιμο για το μέλλον του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία! Το έγραψε, πάλι στην προχθεσινή «Ε.Ω.», ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης, ότι δηλ. «ο διαβολικός Τσίπρας θα κυβερνήσει 3,5 χρόνια»· τα οποία συμπληρώνονται μέσα στο καλοκαίρι (κυβερνά από τον Ιανουάριο του 2015), κι όσο για τα ελληνοτουρκικά έχουμε σημειώσει πολλάκις μέσα απ’ αυτές τις σελίδες ότι για εμάς μία ελληνοτουρκική σύρραξη στο άμεσο μέλλον είναι για πολλούς λόγους ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ!].

Κ. Λεφάκης: «Οι επενδύσεις στην Ελλάδα θα γίνουν υπό άλλη διοίκηση και προς τελείως άλλη κατεύθυνση αναδόχων, από αυτή που σχεδίασε αρχικά το επιτελείο της σημερινής κυβέρνησης, με όρους αποικιοκρατικούς»…

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Θυμίζουμε εδώ την περίφημη «προφητική» φράση Τσίπρα, στη βουλή των Ελλήνων, στις 30 Μαρτίου 2015, «Δυστυχώς, αν αποτύχουμε, έρχονται ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στα πράγματα»!!! Ήξερε πολύ καλά ο Τσίπρας τι έλεγε, διότι αποτυχία της σημερινής κυβέρνησης ισοδυναμεί με οριστική πτώση του σημερινού πολιτικάντικου συστήματος. Φυσικά, απέτυχαν… Άρα, έρχονται αυτές οι ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, υπό Εκείνον που Πρέπει, που θα φέρουν μεγάλη οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα μέσω ξένων επενδύσεων].

Κ. Λεφάκης: «Υπάρχει το παρασκήνιο… Θα ενταθεί περί τον μήνα Οκτώβριο… Αυτό το παρασκήνιο που είναι υπεύθυνο για την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του λαού, που δυστυχώς θα συνεχιστεί κάτω από αυτή τη θύελλα των σκληρών όψεων! Το ευρώ θα κινδυνεύσει στις αρχές του 2019! Πιθανόν να πάμε σε ένα παράλληλο νόμισμα σε ισοτιμία με το δολάριο πλέον και όχι με το ευρώ… Και αναφέρομαι βέβαια στο come-back των Αμερικανών, διότι οι Αμερικανοί θα ξαναγυρίσουν. Οι οποίοι ψάχνουν μετά μανίας τον επόμενο ηγέτη της χώρας, μέσα κι έξω απ’ την Ελλάδα, και σαν προδιαγραφή πρέπει να είναι ευρωσκεπτικιστής»!!!

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει, και εμείς, το ΣΧΕΔΙΟ εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την υιοθέτηση ενός «διπλού νομίσματος» συνδεδεμένου με το αμερικανικό δολάριο· πρόκειται για το συντεταγμένο Grexit, σαφώς ηπιότερο σε σχέση με μια άναρχη έξοδο της χώρας μας από την ΟΝΕ. Κι όσο για την αναζήτηση του επόμενου ΗΓΕΤΗ της Ελλάδας από τους Αμερικανούς, έχουμε στο πρόσφατο παρελθόν αποκαλύψει όλο το σχετικό παρασκήνιο, παραθέτοντας μάλιστα και… ονοματεπώνυμα!].

Κ. Λεφάκης: «Στο μέσο του 2018 οι δανειστές θα επιστρέψουν και θα αλλάξουν γνώμη από αυτήν που λένε ότι τον Αύγουστο θα βγούμε από την κρίση»!

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Πράγματι, το έχουμε επισημάνει σε πολλά κείμενά μας, η φράση των κυβερνώντων «τον Αύγουστο του 2018 βγαίνουμε απ’ τα Μνημόνια», είναι ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ και ΑΥΤΑΠΑΤΗ! Γιατί; Διότι ναι μεν «βγαίνουμε» απ’ τα Μνημόνια -τον Αύγουστο άλλωστε λήγει η παρούσα δανειακή σύμβαση (Μνημόνιο-3) του 2015-, αλλά μπαίνουμε στο ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ του λόρδου Ρότσιλντ, απ’ τη στιγμή που ο ομώνυμος διεθνής οικονομικός οίκος αγόρασε πέρυσι (συνάντηση Τσίπρα με τους Ρότσιλντ στο Παρίσι, Ιανουάριος 2017) το ελληνικό χρέος, άρα… και την ιδιοκτησία της χώρας!].

Κ. Λεφάκης: «Μπορεί να παιχτεί μία επιτυχία της κυβέρνησης με το θέμα της FYROM. Δεν αποκλείεται να μην μπει η λέξη «Μακεδονία»! Υπάρχει το θέμα με το μεγάλο κοίτασμα του φυσικού αερίου… Πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα τακτοποιηθεί και θα αξιοποιηθεί την επόμενη δεκαετία».

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Πραγματικά, στο παρασκήνιο αυτή τη στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο «ΛΥΣΗΣ» του σκοπιανού ζητήματος μέσω… της «μη λύσης» του! Πώς; Αφήνοντας το θέμα της ονομασίας για αργότερα και βάζοντας τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ με το «προσωρινό» όνομα ΠΓΔΜ, όπως δηλ. έγιναν δεκτά και στον ΟΗΕ -με την «ενδιάμεση συμφωνία»- το 1995! Όσο για το μεγάλο κοίτασμα της Μακεδονίας, η «Ε.Ω.» έχει αναφερθεί εδώ και χρόνια, με πάρα πολλά άρθρα, στο μείζον αυτό θέμα…].

Κ. Λεφάκης: «Η χώρα μπαίνει σε μεταβατική περίοδο από το 2018 μέχρι το 2021… Κάτι συγκλονιστικό αναμένεται να συμβεί τότε! Θα εμφανιστεί ένας νέος ηγέτης».

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ολόκληρη η επταετία 2018-25 θα είναι περίοδος ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ γεγονότων και αλλαγών! Βάσει της ψυχοϊστορικής ερμηνείας και ανάλυσης των πραγμάτων, έχουμε πει ότι στη διάρκεια αυτών των ετών ο κόσμος μας θα γνωρίσει έναν απίστευτο μετασχηματισμό. Στην Ελλάδα η «κατρακύλα» αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, έως ότου περί το έτος 2021, με αλλαγή Συντάγματος και νέο πολίτευμα, θα εγκατασταθεί στη χώρα ένα νέο καθεστώς: η προεδρική δημοκρατία (βασιλεία) και τότε θα έρθει να κυβερνήσει ο «Αναμενόμενος»! Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, ΕΝΤΟΣ της επταετίας στην οποία ήδη εισήλθαμε: τη σωτηρία, ανάσταση και άνοδο του ελληνισμού με την «αναλαμπή της Ορθοδοξίας» και την ανασύσταση του ελληνικού αυτοκρατορικού χώρου, με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και την επιβολή της ελληνικής παγκοσμιοποίησης πάνω στον πλανήτη (διάδοση του Ευαγγελίου του Κυρίου στα πέρατα της οικουμένης)! Το Ποθούμενο θα είναι πλέον όχι ένα όραμα, αλλά μία απτή πραγματικότητα…].

Τι ξημερώνει για την Ελλάδα και την πολιτική της ζωή…

Βασισμένος σε μία μελέτη που έχει κάνει πάνω στις εκλογές που έχουν γίνει στην Ελλάδα από το 1974 και μετά, ο Κώστας Λεφάκης έκανε την παρακάτω εκτίμηση: «Πολλοί λένε, δεν θα γίνουν εκλογές… Θα εκτεθώ σ’εσάς με μία ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου 2018!!! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν δεν έρθει ένας Πικραμμένος- Παπαδήμος, σαν μεταβατική κυβέρνηση προτού γίνουν εκλογές -κι αυτό θα φανεί Αύγουστο με Οκτώβριο-, να γίνουν εκλογές με επίκεντρο τον μήνα Νοέμβριο».

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Πολύ ενδιαφέρον αυτό το κομμάτι της ομιλίας του αστρολόγου! Ίσως μάλιστα η πρόβλεψή του, με συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών, να μην απέχει απ’ την πραγματικότητα, αφού από τον Αύγουστο («τέλος των Μνημονίων») και μετά τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο ρευστά στο πολιτικό μας τοπίο απ’ ό,τι είναι σήμερα].

Προβλέψεις Κ. Λεφάκη για τη δύναμη των πολιτικών δυνάμεων στις επόμενες εκλογές: «Είναι σίγουρο ότι θα μικρύνει η «ψαλίδα» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ… Θα διαφοροποιηθεί πολύ ξανά το κοινοβούλιο, όπως διαφοροποιήθηκε το 2015. Η γνώμη μου είναι ότι οι ΑΝΕΛ θα πληρώσουν τη συμμαχία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προτίμηση των ψηφοφόρων του, άρα δεν θα έχει ποσοστό υψηλό. Η Χρυσή Αυγή θα ταλανιστεί από δικά της εσωτερικά θέματα, αλλά θα μπορέσει να μπει στη βουλή. Το κόμμα του κ. Βαρουφάκη δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει, μπορεί να είναι χαρισματικός ηγέτης αλλά δεν μπορεί να βρει χρηματοδότες και την υποστήριξη από τα μεγάλα κέντρα… Η Πλεύση Ελευθερίας της κυρίας Κωνσταντοπούλου μπορεί να μπει στο παρά πέντε στη βουλή και να γίνει ένα καινούριο νταβαντούρι μέσα στο κοινοβούλιο, αλλά λόγω του ότι είναι αντιπαθής και δεν έχει την ευελιξία και τη διπλωματία, αυτή η νίκη δεν θα είναι διαρκής… Η Ένωση Κεντρώων δεν βλέπω να είναι στη μελλοντική βουλή, είναι δύσκολο αυτή τη φορά να έχει το ποσοστό που είχε… Ο κ. Βελόπουλος, παρά που από όλο τον συρφετό που είναι στη βουλή καταλαβαίνει καλύτερα τα παγκόσμια δρώμενα, άσχετα με το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις επιλογές του και παρά που είναι σε μια σχετικά καλή φάση της ζωής του, θα αντιμετωπίσει το 2018 μια σειρά από προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τις πολιτικές του επιλογές που δεν θα του επιτρέψουν να διαχειριστεί το θέμα της εισόδου του στη βουλή… Ο κ. Καρατζαφέρης πάσχει από το σύνδρομο παροπλισμού που έπληξε τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που γεννήθηκαν μεταξύ 1945-49 και δεν νομίζω να έχει την τύχη να ξαναέχει δικό του κόμμα! Επομένως, μου «μυρίζεται» λίγο σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης»…

[ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο κ. Λεφάκης κάνει μια σχεδόν πλήρη ανάλυση-πρόβλεψη του κοντινού μέλλοντος των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων, αν και από αυτή απουσιάζει το ΠΑΣΟΚ και οι σύμμαχοί του («Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη κτλ.) που συγκροτούν τη «Δημοκρατική Συμπαράταξη» και το ΚΚΕ· πιθανώς ο γνωστός αστρολόγος δεν αναφέρεται σε αυτά, επειδή παραμένουν εκλογικά στάσιμα και δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης. Επίσης, δεν αναφέρεται στο «ανταγωνιστικό» κόμμα της Πλεύσης Ελευθερίας, το Μέτωπο Νίκης που ίδρυσε πρόσφατα η Ραχήλ Μακρή στη βάση… της προσωπικής της εμπάθειας κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το οποίο είναι ακόμη και δημοσκοπικά ανύπαρκτο! Το ίδιο, χονδρικά, ισχύει και για την ακροαριστερή Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία από το σχεδόν 3% του Σεπτεμβρίου του 2015 σήμερα έχει καταρρεύσει, ακριβώς επειδή αυτή τη φορά απουσιάζει από τις τάξεις της η Ζωή Κωνσταντοπούλου…].

 

Ετικέτες: Εκλογές Ευρώ Δραχμή Αστρολόγος