x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Τσαβούσογλου μας ανακοίνωσε «συνομιλίες» μετά από τις εκλογές με χάρτη που δείχνει νησιά του Αιγαίου να είναι τουρκικά!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου μας ανακοίνωσε ότι έχει συμφωνηθεί να υπάρξουν ελληνοτουρκικές συνομιλίες αμέσως μετά από τις εκλογές! Με ποιον συμφωνήθηκε από την Ελλάδα;

Ο κ.Τσαβούσογλου μίλησε ξανά για νησιά με «αδιευκρίνιστο καθεστώς κυριαρχίας» , την ίδια ώρα που η τουρκική προπαγάνδα δημοσιοποιούσε βίντεο με τον χάρτη της φωτογραφίας. Νησιά του Αιγαίου βαμμένα κόκκινα σαν να είναι τουρκικά!!!

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από τη Γερμανία φέρουν την ελληνική κυβέρνηση να «δέχεται πιέσεις» αλλά να συζητά το ενδεχόμενο να στείλει η χώρα μας 100 άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία και σαν αντάλλαγμα θα πληρώσουμε και 3,1 δις στους Γερμανούς για τεθωρακισμένα οχήματα και εκσυγχρονισμό 100 άλλων αρμάτων μάχη Leopard!!!

 
 

Όλα αυτά απουσιάζουν από την συζήτηση των κομμάτων στην προεκλογική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό προκαλεί ερωτήματα και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Οι προθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι γνωστές και έχει φροντίσει να δείξει πόσο υπάκουη είναι σε ότι κι αν ζητήσουν οι «σύμμαχοι»! Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ,γιατί δεν κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση ή έστω γιατί δεν τη ρωτούν με επιμονή για το τι επιτέλους κάνει στα εθνικά θέματα;

 

 Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Αρναούτης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις Τούρκων Αξιωματούχων, επεσήμανε τα εξής:

«Οι θέσεις μας είναι γνωστές. Η διαφορά μας είναι μία. Δεν θα επιτρέψουμε η εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση στην Τουρκία να μετατραπεί σε δημόσιο διάλογο μεταξύ  Ελλάδος και Τουρκίας».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software