x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Περί της “Μεγάλης Πόρτας” που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Έβρο

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην γερμανική εφημερίδα Bild ήταν αν μη τι άλλο αποκαλυπτική των προθέσεών του στο μεταναστευτικό.

Αντί να υπογραμμίσει την ανάγκη προστασίας των συνόρων μας και να διεκδικήσει την υποστήριξη των ευρωπαϊκών κρατών, ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δελεάσει τους «δικαιωματιστές» στην Ευρώπη, υποσχόμενος ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει να επιτρέπει τις μεταναστευτικές ροές.

Διότι η «μεγάλη πόρτα» στον φράχτη την οποία υποσχέθηκε, συνοδευόμενη από τις γνωστές δικαιολογίες περί «έλλειψης εργατικών χεριών» μόνον αυτό σημαίνει. Το να βαπτίσουν την παράνομη μετανάστευση νόμιμη, κάνοντας συμφωνίες ακόμη και με κράτη που την χρησιμοποιούν ως τρόπο ελέγχου του πληθυσμού τους, δεν αλλάζει τίποτε επί της ουσίας.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει πιστός στις ιδεοληψίες του, πιστεύοντας ότι η Ελλάδα είναι απλά «χώρος». Από το 2020 έως το 2022 η κυβέρνηση ενέκρινε 75.000 αιτήσεις ασύλου, ενώ και φέτος γίνεται… χαμός.

Αυτοί όμως που καλούνται να αποφασίσουν είναι οι Έλληνες πολίτες. Εάν θέλουν μια «μεγάλη πόρτα» στον φράχτη του Έβρου, ας ψηφίσουν ΝΔ. Εάν θέλουν μόνον «πόρτα εξόδου» για όσους παράνομα έχουν μπει στην χώρα ας ψηφίσουν Πατριωτική Ένωση.

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου

Παναγιώτης Δούμας

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software