Απίστευτες σκηνές στο κοινοβούλιο – κατέθεταν τροπολογίες μέχρι τα ξημερώματα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

253 σελίδες τροπολογίες κατατέθηκαν στη Βουλή, Με αποτέλεσμα ακόμα και οι υπάλληλοι της Βουλής να έχουν εξοργιστεί και αυτή τη στιγμή να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας, καθώς αυτό το πράγμα δεν έχει προηγούμενο σε ολόκληρη την μεταπολίτευση…

Δεν μιλάμε μόνο για παρατάσεις ρυθμίσεων αλλά για κανονικά νομοσχέδια που μπαίνουν στο τελευταίο νομοσχέδιο που ψηφίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ξέπλυμα – τακτοποίηση, μαζικό ρουσφέτι που έχει επιχειρήσει ποτέ ελληνική κυβέρνηση.

253 σελίδες τροπολογίες στη Βουλή! Ώρα κατάθεσης: 2.45 τα ξημερώματα!

Είναι όλες τροπολογίες και όλες υπουργικές. Κατατίθονταν ως τις 2.45 τα ξημερώματα! Τουλάχιστον 253 σελίδες με τροπολογίες κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίζεται σήμερα. Και δεν μιλάμε μόνο για παρατάσεις ρυθμίσεων αλλά για κανονικά νομοσχέδια που μπαίνουν στο τελευταίο νομοσχέδιο που ψηφίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενδεικτική η καταλογογράφηση:

-58 σελίδες για άτομα με αναπηρία, εκλογή προέδρων κοινοτήτων, γονικές άδειες στους ΟΤΑ, παραμονή στην εργασία μετά την συνταξιοδότηση, Μετάταξη για λόγους συνυπηρέτησης τριτέκνων και πολυτέκνων δημοσίων υπαλλήλων, τις αποκεντρωμένες διοικήσεις, την συνοριακή διάβαση στις Πρέσπες, τους συμβασιούχους στην πυρασφάλεια των Δήμων, τος τρόπο λήψης αποφάσεων των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων.
-52 σελίδες για το Πρόγραμμα Διασύνδεσης Προσωπικών Ιατρών και Ιδιωτικών Δομών με τον Ατομικό Φάκελο Υγείας, τον περιφερειακό τύπο, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, την αδειοδότηση των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκτιομπής ελεύθερης λήψης και ραδιοφωνικών επιχειρήσεων, τις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΡΤ, το ΤΑΧΔΙΚ κ.α.
-53 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας
-48 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών και
-42 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

TAGS: