Διέγραψε τον Μπαλτάκο ο Δημήτρης Καμμένος

baltakos_dkammenos_04-1068x604.jpg
0
0
0
s2smodern

Μετά τη χθεσινή από κοινού ανακοίνωση Πάνου Καμμένου και Τάκη Μπαλτάκου, ότι ο τελευταίος θα είναι ως συνεργαζόμενος υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ο «Εταίρος» του Τάκη Μπαλτάκου στο προ μερικών μηνών κόμμα τους, «Δύναμη Ελληνισμού» τον διέγραψε. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο κόμμα δημιουργήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τους δύο πολιτικούς και ξεκίνησε λίγο αργότερα μπαράζ συζητήσεων με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο τελευταίος έχει εδώ και καιρό δηλώσει την επιθυμία του να γίνει ευρωβουλευτής και διαπραγματεύεται τη συνεργασία του κόμματός του με άλλους φορείς της ευρύτερης δεξιάς τόσο σε επίπεδο ευρωεκλογών όσο και σε επίπεδο εθνικών εκλογών, όποτε αυτές γίνουν.Χθες, ο κ. Μπαλτάκος ζήτησε από τον Δημήτρη Καμμένο να τον ακολουθήσει επιστρέφοντας στους ΑΝΕΛ.

Ο Δημήτρης Καμμένος ωστόσο απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, διευκρινίζοντας ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινώσει νέο Γραμματέα για το κόμμα του και ευχόμενος στον Τάκη Μπαλτάκο καλή επιτυχία.

Οι χαμηλοί τόνοι με τους οποίους ο Δημήτρης Καμμένος επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Γραμματέα του και συνιδρυτή του κόμματός του, αφήνουν πολλά παράθυρα ανοικτά, δεδομένου ότι το ΛΑ.Ο.Σ. με το οποίο ο ίδιος θέλει να συνεργασθεί δεν καταγράφεται σε καμία δημοσκόπηση. Φήμες πάντως λένε, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης αυτές τις μέρες θα απαντήσει με νέα συνεργασία.

Ετικέτες: ΑΝΕΛ Καμμένος Μπαλτάκος Δημήτρης Πάνοςe-genius.gr ...intelligent web software