Ανεπιθύμητοι στην παρέλαση της Βοστώνης όσοι πρόδωσαν τη Μακεδονία

parelasi_bostoni.jpg
0
0
0
s2smodern

Ανεπιθύμητοι στην καθιερωμένη παρέλαση για την 25η Μαρτίου και στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει η ομογένεια στην Βοστόνη είναι οι Έλληνες κυβερνητικοί αξιωματούχοι, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. «Δεν θα σταλούν προσκλήσεις, είναι ανεπιθύμητοι», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Η παρέλαση για την ελληνική ημέρα ανεξαρτησίας θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου στην κεντρική οδό Boylston.

Και μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να μην εκπροσωπηθεί στη φετινή παρέλαση της Βοστόνης, ωστόσο προσκλήσεις έχουν αποσταλεί στον Ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, στον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, και στην αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να παραλάβει το ειδικό βραβείο της Ομοσπονδίας για τον 35χρονο που δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία στο Βόρειο Ήπειρο. Φέτος το Βραβείο Ελευθερίας θα απονεμηθεί στην Ελληνική Ένωση «Παιδεία» για τις προσπάθειες που κάνει για την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού και των ελληνικών γραμμάτων, μέσω και των Κέντρων Ελληνικών Σπουδών που έχει ιδρύσει σε αμερικανικά πανεπιστήμια.

Πριν από την παρέλαση της 7ης Απριλίου θα γίνει δοξολογία στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού, και μετά το πέρας της, περίπου στις 14:30, έξι χορευτικά συγκροτήματα θα παρουσιάσουν χορούς απ’ όλη την Ελλάδα σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στον Εθνικό Κήπο της Βοστόνης.

Ετικέτες: Μακεδονία Προδοσία Παρέλαση Ανεπιθύμητοι Βοστώνηe-genius.gr ...intelligent web software