x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Προπαγάνδα από τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων για δήθεν «Μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Την επαύριο της θλιβερής αποφάσεως του Πρωτοδικείου Φλωρίνης για το λεγόμενο Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας, ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ν. Κοβατσέφσκι, με αφορμή τη διαμάχη με τη Βουλγαρία για τα δικαιώματα των «Μακεδόνων», προέβη σε δηλώσεις, με τις οποίες επαναφέρει απροκάλυπτα την προπαγάνδα για ύπαρξη «Μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα.

«Όποιος αυτοπροσδιορίζεται Μακεδόνας», δήλωσε, «πρέπει ν’ αναγνωρίζεται αμέσως», προσπαθώντας να υποβάλει, μέσω του ατομικού προσδιορισμού, την ιδέα μιας «Μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα.

Η επιστροφή της ηγεσίας των Σκοπίων στη γνωστή ανιστόρητη προπαγάνδα, ενθαρρύνεται από την επιδεικνυόμενη ανοχή εκ μέρους της Ελλάδος στις παραβιάσεις από τα Σκόπια ακόμη και της μονόπλευρης και σκανδαλωδώς υπέρ τους Συμφωνίας των Πρεσπών. Αντίθετα με τη Βουλγαρία, που θέτει όρους και προϋποθέσεις για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα υποστηρίζει παθητικά και άνευ όρων την ένταξή τους, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες που αυτή θα έχει για την Ελλάδα.

Η Πατριωτική Ένωση καταγγέλλει την πολιτική ανοχής προς τα Σκόπια και την άνευ όρων υποστήριξη της εντάξεώς τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ηγεσία των Σκοπίων έχει δώσει επανειλημμένα δείγματα γραφής ότι δεν έχει υποχωρήσει ούτε κατ’ ελάχιστον από τα γνωστά ιδεολογήματα περί δήθεν Μακεδονικού έθνους , που διαχωρίζεται από το Ελληνικό έθνος, και στο οποίο αποδίδει την ιστορία, τον πολιτισμό και την ταυτότητα της Ελληνικής Μακεδονίας.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να ανέχεται παθητικά την προπαγάνδα αυτή , με δικαιολογία την εγκληματική Συμφωνία των Πρεσπών και να υποστηρίζει άνευ όρων την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

-Ο-
Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software