Ερώτηση για τους 140.000 στην Βουλή

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ για τους ανθρώπους που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα την Κυριακή έχουν ήδη προκαλέσει πολύ γέλιο τόσο σε αυτούς που βρίσκονταν εκεί όσο και σε αυτούς που είδαν τις αποκαλυπτικότατες φωτογραφίες. Ευτυχώς που πλέον υπάρχουν τα drones με τις πανοραμικές φωτογραφίες αλλά και η κάλυψη των διεθνών μέσων γιατί από το υπουργείο του κ. Τόσκα θα μπορούσαν να ας πούν ότι δεν έγινε και τίποτε απλά είχαν κλείσει οι αστυνομικοί τους δρόμους.

Το αστείο όμως αυτό έφτασε μέχρι την Βουλή καθώς η Χρυσή Αυγή έκανε ερώτηση για την καταμέτρηση της ΕΛΑΣ ρωτώντας “ συγκεκριμένα γιατί ο κ. Τόσκας επιλέγει να παραπλανεί την κοινή γνώμη εκπροσωπώντας τον κομματικό του στρατό και όχι τον ελληνικό λαό;

Αλλά και «με ποια συγκεκριμένη τοπογραφική μέθοδο οδηγήθηκε η Ελληνική κυβέρνηση δια του υπουργού της Ν. Τόσκα στην εκτίμηση πως το μέγα πλήθος των διαδηλωτών δεν ξεπέρασε τον αριθμό των 140.000 ατόμων και ποια χρονική στιγμή της εκδήλωσης αφορά; Ποιος ο λόγος που η ΕΛΑΣ ένιωσε την ανάγκη να προβεί σε «εκτίμηση», κάτι που δεν ανάγεται στα καθήκοντά της;»

Χρυσή Αυγή ,, Βουλή, Αριθμός, Τόσκας, Υπουργείοe-genius.gr ...intelligent web software