Παντρεμένη με Εβραίο η Μαργαρώνη;

p03yxfmr-1024x576-1024x576.jpg
0
0
0
s2smodern

Η ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ «ΡΕΠΟΡΤΑΖ» ΤΟΥ BBC ΓΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος προκλήθηκε μετά το δημοσίευμα του BBC που έκανε λόγο για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα. Η συντάκτρια του επίμαχου ρεπορτάζ του BBC Μαρία Μαργαρώνη, μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Ισάακ Καριπίδη για τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε μετά το δημοσίευμα. «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τόσα πολλά μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο. «Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις», συμπλήρωσε. «Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ», επισήμανε.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Ισάακ Καριπίδης, η συνέντευξη στο άρθρο είχε ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι και προκύπτει το ερώτημα γιατί δημοσιοποιήθηκε μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η δημοσιογράφος σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, αφού συμβουλευτεί πρώτα τους αρχισυντάκτες της, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει. Εμείς θα θέλαμε να θέσουμε ένα ακόμη ερώτημα στην κ. Μαργαρώνη. Αληθεύει ότι έχετε Κυπριακή καταγωγή και ότι είστε παντρεμένη με τον κύριο Don Guttenplan, έναν Εβραίο μεγαλοσυντάκτη; Και αν αληθεύει, εσείς αλήθεια τι θρήσκευμα έχετε;

Ρωτάμε και περιμένουμε απαντήσεις… Και πριν μας ρωτήσει κανείς «ε, και τι έγινε που είναι παντρεμένη με Εβραίο», να θυμίσουμε ότι το κρυφό όνειρο των Σιωνιστών είναι να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη – και κατ’ επέκταση η Μακεδονία - σε πρωτεύουσα του Μεγάλου Ισραήλ.

Ετικέτες: Γάμος BBC Σάλος Μαργαρώνη Εβραίοςe-genius.gr ...intelligent web software