Υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων ο Βασίλης Καπερνάρος

2199285.jpg
0
0
0
s2smodern

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε και επισήμως ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

«Αποτελούμε ανεξάρτητη κίνηση που βασίζεται στη δογματική αντίληψη ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι άνθρωποί της, πρέπει να είναι ανεξάρτητοι από κόμματα και μακριά από την χειραγώγηση τους» ανέφερε, στην επίσημη ανακοίνωσή του. Και πρόσθεσε:

«Διότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να διοικείται από κομματικούς εντολοδόχους. Δεν θέλει πάτρωνες. Δεν έχει ανάγκη από επιφανειακούς και δήθεν ιδεολόγους, οι οποίοι εξυπηρετούν επαγγελματικά κομματικές τους σκοπιμότητες, αδιαφορώντας για τα ουσιαστικά προβλήματα της πόλης. Δεν χρειάζεται καριερίστες της πολιτικής που τη βλέπουν και τη χρησιμοποιούν ως τον τελευταίο σταθμό, πριν τον προορισμό τους, που είναι το Κοινοβούλιο ή το Ευρωκοινοβούλιο». Επανέλαβε δε, ότι πρόκειται για μία «πραγματικά ανεξάρτητη» παράταξη και έστειλε μήνυμα «σύγκρουσης» με το πολιτικό σύστημα που μέχρι σήμερα «έχει περιχαρακώσει τις δυνατότητες του Δημοτικού Συμβουλίου, αφαιρώντας του αρμοδιότητες και ευτελίζοντας τον σκοπό της ύπαρξης του».

«Πραγματικά ανεξάρτητη, για να μπορεί να προστατεύει, χωρίς διαπραγματεύσεις και συμψηφισμούς τα συμφέροντα των δημοτών, ασκώντας τα έννομα δικαιώματα και δυνατότητες της, για να ισχύσει ο νόμος και η τάξη» συμπλήρωσε. 

Ετικέτες: Αθήνα Εκλογές Υποψήφιος Δήμος Καπερνάροςe-genius.gr ...intelligent web software