Νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών

maxairi_252863_122392_type13262.jpg
0
0
0
s2smodern

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει πλέον το κέντρο της Αθήνας. Συμμορίες, έμποροι ναρκωτικών και διάφοροι κακοποιοί έχουν κατακλύσει το κέντρο και πολύ συχνά πια οδηγούνται σε αιματηρές συγκρούσεις με πολλούς τραυματίες και νεκρούς. Το κέντρο της πρωτεύουσας έχει γεμίσει αλλοδαπούς που ζουν υπό άθλιες συνθήκες. Η ευθύνη πέφτει στην κυβέρνηση καθώς η κατάσταση αυτή που επέτρεψαν να δημιουργηθεί στη χώρα μας έχει βγει εκτός ελέγχου.

Τελευταίο περιστατικό βίας, μόλις χθες, όπου δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια και να τραυματιστεί σοβαρά ο ένας, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε και δεύτερο κρούσμα με θύματα από μαχαίρια. Δύο περιστατικά σε διάστημα λίγης ώρας.Όλα άρχισαν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στην οδό Σωκράτους όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε για έναν τραυματία από μαχαίρι. Το περιστατικό αυτό φαίνεται πως ήταν η αρχή μιας νέα μάχης μεταξύ αντίπαλων ομάδων κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας. Στο πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με μαρτυρίες, πρωταγωνιστές ήταν δυο αλλοδαποί. Οι πληροφορίες μιλούν για έναν έντονο διαπληκτισμό στην οδό Σωκράτους που γρήγορα μετατράπηκε σε μάχη μεταξύ των δυο ανδρών. Ο ένας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι και χτύπησε τον άλλο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, ενημερώθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία και ξεκίνησε έρευνα. Ενώ ωστόσο όλα έδειχναν ότι το περιστατικό αυτό ήταν μεμονωμένο λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί άρχισαν να ενημερώνονται και για νέο αιματηρό περιστατικό και στη συνέχεια για ένα δεύτερο και πάλι με θύματα από μαχαίρια. Περίπου στις δέκα το βράδυ ο κύκλος του αίματος ολοκληρώθηκε με ακόμη ένα περιστατικό όπου ένας ακόμη αλλοδαπός τραυματίστηκε.

Οι αστυνομικοί προσχώρησαν συνολικά σε εννέα προσαγωγές ατόμων από την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας που φαίνεται να έχουν κάποια εμπλοκή στα περιστατικά. Τα άτομα αυτά ανακρίνονται και όλα δείχνουν ότι στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο πόλεμος των αντίπαλων ομάδων που λυμαίνονται την περιοχή. Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγες μόνο ημέρες από την “σφαγή” μεταξύ των αντίπαλων ομάδων στην ίδια περιοχή. Στις 31 Ιανουαρίου στο λεγόμενο “τρίγωνο της ηρωίνης” στο κέντρο της Αθήνας ένας άνδρας είχε χάσει τη ζωή του και άλλοι πέντε είχαν τραυματιστεί μετά από συμπλοκές κοντά στην οδό Μενάνδρου μεταξύ ομάδων κακοποιών με καταγωγή από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Προς το παρόν τα αίτια των νέων συμπλοκών δεν έχουν διευκρινιστεί ωστόσο οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται.

Ετικέτες: Αθήνα Συμπλοκή Αλλοδαποί Τραυματίεςe-genius.gr ...intelligent web software