x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τραγωδία στα Τέμπη: Στους 36 οι ταυτοποιημένοι νεκροί – Έχουν ενημερωθεί 11 οικογένειες

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στους 57 ανέρχονται οι νεκροί από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Όπως είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου, παραμένουν σε νοσηλεία 38 επιβάτες, εκ των οποίων οι 7 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Η διαδικασία ταυτοποίησης γίνεται από κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας και έως τώρα έχουν ταυτοποιηθεί 36 νεκροί. Εχουν ενημερωθεί ήδη 11 οικογένειες και η διαδικασία συνεχίζεται.

Όπως επισήμανε η κυρία Δημογλίδου η διαδικασία της ταυτοποίησης δεν σταματά σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου και έχουν σταματήσει άλλες διαδικασίες στα εργαστήρια προκειμένου να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην ταυτοποίηση των θυμάτων.


H εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι όσοι είχαν δηλωθεί αρχικά ως αγνοούμενοι συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς. «Σε αυτό το σημείο γίνεται το λάθος από κάποιους να προσθέτουν αυτούς που είχαν δηλωθεί από τους συγγενείς ως αγνοούμενοι αμέσως μετά το δυστύχημα με τον αριθμό των νεκρών που έχουν ανασυρθεί. Όσοι είχαν δηλωθεί αρχικά συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Βασίλειος Βαθρακογιάννης, οι πυροσβέστες στο πεδίο της τραγωδίας πραγματοποιούν σάρωση στις άμορφες μάζες των βαγονιών, αλλά και στο έδαφος, τόσο για τον εντοπισμό σορών, όσο και ελάχιστο βιολογικό υλικό.

Εως το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software