Ελεύθερη Ώρα

Αποκαλυπτήρια για την PFIZER…

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Όταν όλοι εμείς φωνάζαμε, ότι η υπόθεση των εμβολίων της περιβόητης PFIZER, ήταν μία καλοστημένη απάτη, μία κομπίνα εκατομμυρίων, μας έβαλαν στο στόχαστρο! Ήμασταν οι… «ψεκασμένοι», οι «συνωμοσιολόγοι» και οι θιασώτες των εμβολίων με τις τρομερές παρενέργειες – τις οποίες απέκρυπταν επιμελώς – μας εχαρακτήριζαν, ως… «εχθρούς του Έθνους»! Αμόκ είχαν πάθει ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι Υπουργοί του. Είχαν θεοποιήσει την μαφία του Μπουρλά, και έφθασαν να χρησιμοποιήσουν φασιστικά μέτρα, που θύμιζαν τις διώξεις των Εβραίων από τους ναζί. Έγιναν υποχρεωτικά τα εμβόλια, και όσοι αρνήθηκαν με πείσμα να θέσουν την ζωή τους σε κίνδυνο χάριν της Ομερτά της PFIZER, απέκτησαν φάκελο «ιατρικών φρονημάτων»…

Πρωτοφανείς απαγορεύσεις μεθοδεύτηκαν για τους ανεμβολίαστους με στόχο να τους στείλουν μία ώρα αρχύτερα στον άλλο κόσμο! Παρά τρίχα, θα τους απηγόρευαν να εισέρχονται ακόμη και στα σούπερ μάρκετ, ώστε να πεθάνουν από την πείνα. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ , όπως και άλλοι αντιπολιτευόμενοι, δεν έβγαλαν άχνα από το στόμα τους. Μόνο οι… τηλεφωνικές παρακολουθήσεις τους ενδιέφεραν! Κουβάλησαν μάλιστα εδώ και τον μαφιόζο Μπουρλά, και μας τον παρουσίασαν από μεγάλο κανάλι, με εμετικό ξεσκόνισμα του τηλεπαρουσιαστού, σαν… «θεόσταλτο»! Προσπαθούσε ο τηλεπαρουσιαστής, να μας εμφανίσει τον μεγαλοδιαπλεκόμενο, ως… «σωτήρα της ανθρωπότητας»… Να, όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα και οι απατεώνες ξεσκεπάζονται.

Η μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα γύρω από τον φάκελο «εμβόλια», συνεχίζεται, με την απόφαση, να έλθουν όλες οι κομπίνες στο φως. Πανικόβλητες κυβερνήσεις διαφόρων χωρών και φαρμακευτικές εταιρείες που ωφελήθηκαν από την «επιχείρηση PFIZER», μάταια αγωνίζονται να κλείσουν στόματα και να αναχαιτίσουν την επίθεση που δέχονται από μεγάλα διεθνή δημοσιογραφικά όργανα. Πρώτη στην επίθεση και στις αποκαλύψεις για την απάτη τού αιώνα, είναι η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα «NEW YORK TIMES», η οποία προσέφυγε στην Δικαιοσύνη, ζητώντας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δημοσιεύσει τα μηνύματα που αντήλλαξαν η πρόεδρος Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν και ο επικεφαλής της αμαρτωλής PFIZER, ο γνωστός μας, Άλμπερτ Μπουρλά. Σύμφωνα με την μεγάλη αμερικανική εφημερίδα, η πονηρή «Κομισιόν», έχει την υποχρέωση να δημοσιεύσει τα μηνύματα που σχετίζονται με την αγορά 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου κατά του COVID-19 από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού στα τέλη τού 2020. Τότε παίχθηκε το μεγάλο παιχνίδι των τεραστίων κερδών, που απεκόμησαν οι «επιτήδειοι».

Το αίτημα τής «NEW YORK TIMES» κατατέθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Και η εφημερίδα ζητά να έχει πρόσβαση και σε άλλες πληροφορίες, σχετικά με την προμήθεια και διάθεση εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι η Γερμανοευρωπαϊκή Ένωση, αγόρασε δόσεις εμβολίου και από άλλες εταιρίες, τις οποίες διέθεσε στις χώρες-μέλη, αλλά και σε τρίτες χώρες. Η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα, απεκάλυψε ότι η επικεφαλής της Κομισιόν και ο πανίσχυρος ανήρ της φαρμακοβιομηχανίας, ο Μπουρλά, αντήλλασσαν μηνύματα, σχετικά με τις προμήθειες των συγκεκριμένων εμβολίων. Όταν όμως ένας δημοσιογράφος της εν λόγω εφημερίδας ζήτησε επίσημα από την Κομισιόν να έχει πρόσβαση στα γραπτά μηνύματα, αλλά και σε άλλα έγγραφα, η πονηρά Επιτροπή πανικοβλήθηκε, και αρνήθηκε να δώσει τέτοια άδεια, που θα εξέθετε πολλούς «ατσίδες»! Η εφημερίδα είπε τότε, ότι «Η κίνηση αυτή, δεν ανταποκρίνεται στις εύλογες προσδοκίες για διαφάνεια στην Επιτροπή…». Αλλά, ακριβώς αυτή την διαφάνεια δεν επιθυμούσαν οι αυθέντες της φαρμακευτικής «ομερτά» και η μαντάμ φον ντερ Λάϊέν…

Η αμερικανική εφημερίδα ετόνισε, ότι: «Όταν πρόκειται για το δικαίωμα δημόσιας πρόσβασης στα έγγραφα τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημασία έχει το περιεχόμενο, και όχι η συσκευή ή η μορφή. Εάν τα μηνύματα αφορούν πολιτικές και αποφάσεις τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως έγγραφά της»! Κάποτε θα έλθουν στο φως τα τρομερά παρασκήνια γύρω από την κατάρα του COVID-19. Θα φανεί δηλαδή, ότι αυτή η λαίλαπα που αφάνισε εκατομμύρια ανθρώπους, ούτε τυχαία ήταν, ούτε και άγνωστη σε «κάποιους». Διότι θα γνωστεί κάποια στιγμή, ότι υπήρξαν νοσηροί παγκοσμιοποιημένοι εγκέφαλοι, που κατασκεύασαν αυτό το δηλητήριο και το εξαπέλυσαν στους αιθέρες, προκειμένου να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης, όπως από χρόνια διεκήρυσσαν κάτι «επιστήμονες» βαθύπλουτοι, σαν τον Μπιλ Γκέϊτς και άλλους. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι τώρα, χωρίς πολλές εξηγήσεις, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, εδήλωσε ωμά, ότι η πολυαναμενόμενη έρευνα για την προέλευση τού COVID-19, ματαιώθηκε!

Υπήρξαν και μισόλογα, ότι η Κίνα δεν θέλησε να συνεργαστεί… Δεν είναι περίεργο βέβαια, αφού πολλά έχουν λεχθεί για εργοστάσιο σ’ αυτή την χώρα, όπου εκεί έγιναν τα περίεργα πειράματα κατασκευής του κορωνοϊού… Η επιδημιολόγος Μαρία Βαν Κερκόβε, του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας στην Γενεύη, μας είπε, ότι: «Δεν υπάρχει δεύτερη φάση» για την έρευνα, και εγκατέλειψαν αυτές τις διαδικασίες, σίγουρα για να μην έλθουν στο φως τα όσα τρομερά επινόησαν αρρωστημένοι εγκέφαλοι. Η μαντάμ Κερκόβε, είπε: «Το σχέδιο… άλλαξε…»! Κάτι εψέλλισε μάλιστα, για «ζητήματα πολιτικής», που… ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!... Το περιοδικό «NATURE» έγραφε την περασμένη εβδομάδα, ότι η Κίνα δεν προτίθεται να επιτρέψει τις επιτόπου έρευνες ανεξαρτήτων εμπειρογνωμόνων! Κι αυτή η απαγόρευση, δένει τα χέρια του Οργανισμού.

Και μην ξεχνάμε, ότι κατά την πρώτη φάση τής έρευνας, όταν ερευνητές είχαν επισκεφθεί αυτή την πολυσυζητημένη πόλη Γιουχάν, όπου σε εκεί εργοστάσιο γίνονταν πειράματα με τον κορωνοϊό, η σινική κυβέρνηση, είχε εμποδίσει το έργο των εμπειρογνωμόνων. Παρίστανε μάλιστα και την «αγανακτισμένη» η κυβέρνηση αυτή, για όσα ελέγοντο, ότι το δηλητήριο του COVID, διέφυγε από εργαστήριο εκείνης της περιοχής. Όμως, ο ιολόγος Ντόμινικ Ντόϊερ από το Σίδνεϊ, επιμένει, ότι από την Γιουχάν εκτοξεύτηκε η πανδημία. Θεωρείται βέβαιο, ότι τώρα βαθμιαία, οι αποκαλύψεις γι’ αυτή την λαίλαπα που έπληξε την ανθρωπότητα, θα λάβουν μορφή χιονοστιβάδας.

Το ερώτημα όμως για εμάς, παραμένει: Γιατί η κυβέρνηση (με κάλυψη τής Αντιπολίτευσης) επέμενε με τόσο πείσμα για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων; Γιατί χώρισε τους πολίτες σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας; Γιατί επέβαλε πρωτοφανή ολοκληρωτικά μέτρα διώξεων εναντίον εκείνων που αρνήθηκαν να γίνουν πειραματόζωα χάριν ξένων συμφερόντων; Γιατί η κυβέρνηση και ένα δακτυλοδεικτούμενο «ιατρικό κατεστημένο», αδιαφόρησαν προκλητικά για τις τρομερές παρενέργειες των εμβολίων του Μπουρλά; Κι ακόμα, κανείς δεν τολμά να παραδεχτεί ότι υπάρχουν ευθύνες. Κι όταν ακόμα οι αποκαλύψεις για τις παρενέργειες των εμβολίων έρχονταν απανωτές, οι ιατρικοί τηλεοπτικοί μαϊντανοί, που οργίαζαν, επέμεναν πεισματικά, ότι τα κατασκευάσματα τού Μπουρλά, ήσαν ακίνδυνα!

Ποια συμφέροντα κρύβονται από πίσω; Τώρα που είναι προεκλογική περίοδος, θα πρέπει κάποιοι να αφήσουν τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων τού… Ανδρουλάκη και να απαιτήσουν απαντήσεις απ’ ΟΛΟΥΣ, για την «επιχείρηση των υποχρεωτικών εμβολίων». Διότι είναι προφανές, ότι στο παρασκήνιο αυτής της τρομερής τραγωδίας, κρύβονται μεγάλα συμφέροντα…