x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη έφτασαν τους 57

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τους 57 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου. Ο νέος τραγικός απολογισμός ανακοινώθηκε από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η κα Λεονταρή, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στον Realfm για την εθνική αυτή τραγωδία, δήλωσε πως οι νεκροί πλέον ανέρχονται στους 57, ενώ σήμερα έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί. Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί την Τετάρτη στο νεκροτομείο.

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10. «Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κας Λεονταρή, ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες ώρες και να φτάσει τουλάχιστον έως τους 60.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software